Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Τρέλανε τους πάντες η Κατερίνα Στικούδη! (video)

Τι συνέβη;

13 Μαρτίου 2020 19:13
My Style Rocks: Τρέλανε τους πάντες η Κατερίνα Στικούδη! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη, κατάφερε για μία ακόμα φορά και κόλασε ολόκληρο το πλατό, μιας και έκανε την πιο εκρηκτική γυμναστική κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κόνσεπτ μίας παίκτριας.

Δεν είναι λίγες η φορές που η Κατερίνα Στικούδη έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στον αέρα της εκπομπής. Το σημερινό επεισόδιο δεν αποτέλεσε εξαίρεση, μιας και η παρουσιάστρια παρασύρθηκε από το θέμα της Θεοδώρας και θέλησε να κάνει κι εκείνη γυμναστική. Δείτε, παράλληλα, ποια ήταν η χθεσινή (12/3) νικήτρια.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα περπάτησε ενώ από πίσω έπαιζε το γνωστό τραγούδι «Push ups», και φόρεσε μία αθλητική ολόσωμη φόρμα. Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσιάστηκε με το τραγούδι και ξεκίνησε να κάνει κι εκείνη τα δικά της push ups!

My Style Rocks: Ξέσπασε και αποχώρησε από το πλατό η Κιάρα Μαρκέζη!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, είδαμε το απόλυτο ξέσπασμα από την Κιάρα Μαρκέζη, η οποία αφού εξέφρασε μία φοβία της για το παιχνίδι, θέλησε να φύγει από το πλατό προκειμένου να ηρεμήσει και να σταματήσει να κλαίει.

Η Κιάρα Μαρκέζη δέχθηκε μία πολύ σκληρή κριτική σήμερα με αποτέλεσμα να "λυγίσει" και να βάλει τα κλάματα on air. Δείτε, επίσης, ποιες παίκτριες τσακώθηκαν άγρια μεταξύ τους.

Ενώ λοιπόν ήταν η σειρά της Αρετής, η Κιάρα ξεκίνησε να κλαίει, με την Κατερίνα Στικούδη να διακόπτει την κριτική προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Τότε η Κιάρα εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια και έχει την εντύπωση πως θα φύγει από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό, αφού πρώτα την ηρέμησε η Ευρυδίκη λέγοντας της πως πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.

My Style Rocks: «Αν δεν μπορείς, φύγε» - Έξαλλος με παίκτρια ο Στέλιος Κουδουνάρης! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με την Τόνια Κούμπα και συγκεκριμένα με μία ατάκα που είπε η παίκτρια, με τον κριτή να της απαντά πως αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι. Θυμηθείτε, επίσης, ποια ήταν η χθεσινή (11/3) νικήτρια.

Η εμφάνιση της Τόνιας Κούμπα δεν εντυπωσίασε τους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σημειώνει πως πρόκειται για μία εμφάνιση που έχουν ξαναδεί και την παίκτρια να απαντάει πως το πιεσμένο πρόγραμμα της λόγω των γυρισμάτων, δεν της επιτρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο.

Ο κριτής τότε έγινε έξαλλος και απευθυνόμενος σε όλες τις κοπέλες εξήγησε πως έχουν όλες τον ίδιο χρόνο και πως έτσι λειτουργεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια γύρισε στην Τόνια Κούμπα και της ανέφερε πως αν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του show, θα πρέπει να φύγει.

Bullying στο My Style Rocks - Άναψαν τα αίματα

Επεισοδιακή προβλέπεται να είναι αυτή η εβδομάδα στο My Style Rocks μιας και τα μαχαίρια βγήκαν ήδη! Οι τόνοι ανέβηκαν με την κατηγορία πως κάποια παίκτρια δέχεται bullying!

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση που έκανε η Θεοδώρα Ρούμπογλου με το σημερινό κόσνεπτ να είναι black & white με ένα έξτρα χρώμα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share