Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κόλαση» στο My Style Rocks - «Εσύ δεν θα κρατήσεις ποτέ...»

Χαμός!

10 Μαρτίου 2020 20:57
«Κόλαση» στο My Style Rocks - «Εσύ δεν θα κρατήσεις ποτέ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόλαση» έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ανάμεσα στη Θεοδώρα Ρούμπογλου, η οποία μπήκε μόλις χθες στο διαγωνισμό μόδας, και την Ζάνα.

Με ένα look εμπνευσμένο από ιππασία, η νέα παίκτρια βαθμολογήθηκε με 2 από την Ζάνα, με συνέπεια να δημιουργηθεί μια ένταση ανάμεσα στα κορίτσια. Αφορμή στάθηκε η ιδιαίτερα ακριβή τσάντα που κρατούσε η Θεοδώρα και η οποία δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου με το υπόλοιπο σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζάνα προσπάθησε να εξηγήσει στην Θεοδώρα τι ακριβώς δεν της αρέσει στη σημερινή της εμφάνιση, με την τελευταία να αντιδρά συνεχώς. «Δεν μπορώ τις τσάντες που μοιάζουν κάτι και δεν είναι…» ανέφερε χαρακτηριστικά η ξανθιά παίκτρια με την Θεσσαλονικιά να ανεβάζει τόνους: «Τι εννοείς; Ξέρεις τι brand είναι αυτή η τσάντα; Δεν σου θυμίζει, είναι», «Συγγνώμη φαίνεται ψεύτικη» απάντησε η Ζάνα, με την Θεοδώρα να της λέει πως δεν έχει για αυτό δεν ξέρει.

«Και βέβαια δεν έχω. 27 χρονών όχι δεν έχω βγάλει τόσα λεφτά. Σε κάποιους φαίνονται πιο ακριβά τα πράγματα πάνω τους και σε κάποιους άλλους όχι» δήλωσε η Ζάνα και τα κορίτσια άρχισαν να γελούν. «Εσύ δεν μπορείς ποτέ να κρατήσεις αυτή τη τσάντα, μάλλον και δεν θα την κρατήσεις» απασφάλισε η Θεοδώρα.

My Style Rocks: Η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό

Χαμός στο My style Rocks, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη και η κριτής έβγαλε τα παπούτσια της, την ώρα του γυρίσματος και σε ποια παίκτρια τα έδωσε;

Στο σημερινό επεισόδιο η Κορίνα Αδραμιτίδου προβλημάτισε με την εμφάνισή της την κριτική επιτροπή και της βρήκαν αρκετά λάθη.

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε έμφαση στα παπούτσια που δεν της άρεσαν και δεν δίστασε να βγάλει τα δικά της και να τα δώσει στην διαγωνιζόμενη παραμένοντας ξυπόλητη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κατερίνα Στικούδη τη βοήθησαν όχι μόνο να αλλάξει παπούτσια αλλά καταλάθος της έβγαλαν και το καλσόν της. Μιας και μιλάμε για το παιχνίδι δείτε ποια αποχώρησε οικειοθελώς

My Style Rocks: "Είναι για γέλια..." - Τι συνέβη μεταξύ Ευριδίκης και Κιάρας;

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks, καθώς υπήρξε νέα επίθεση κατά της Κιάρας από την Ευρυδίκη. Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τον πανικό στο πλατό;

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της υπό τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν έρχεται η ώρα να την βαθμολογήσει να της βάζει 1, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλε 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις…».

Τότε η Κιάρα της απάντησε, «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου….».

Με την Ευρυδίκη να κλείνει την συζήτηση λέγοντας, «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου…» .

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

 

Ροή ειδήσεων

Share