Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: "Είναι για γέλια..." - Τι συνέβη μεταξύ Ευριδίκης και Κιάρας;

Νέα επίθεση

6 Μαρτίου 2020 19:45
My Style Rocks:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks, καθώς υπήρξε νέα επίθεση κατά της Κιάρας από την Ευρυδίκη. Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τον πανικό στο πλατό;

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της υπό τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν έρχεται η ώρα να την βαθμολογήσει να της βάζει 1, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλε 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις…».

Τότε η Κιάρα της απάντησε, «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου….».

Με την Ευρυδίκη να κλείνει την συζήτηση λέγοντας, «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου…» .

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

Καταγγελία-σοκ για το My style Rocks: «Με ανάγκασαν να πω ότι...» (Video)

Η Έφη Αναστασοπούλου είχε πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks. Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι #yes, «κάρφωσε» το διαγωνισμό μόδας. Τα spoiler δεν σταματούν για το My Style Rocks, στο οποία αναμένεται σε λίγες ημέρες να δούμε μια ακόμα καινούργια παίκτρια!

«To 70% των παικτριών έχουν στυλίστα και πληρώνονται και αδρά μάλιστα, 100 με 200 ευρώ το look. Βρίσκουν έναν στυλίστα και του λένε θα μου κάνεις 3 look όσο πιο άρτια γίνεται και θα σου δώσω αυτό το ποσό. Δηλαδή, αν κάποιος κάνει και τα 5 look είναι 1,000 ευρώ. Σίγουρα δεν έχουν στυλίστα η Ευρυδίκη, η Τόνια και η Στέλλα.

Εμείς πληρώναμε και τους χορευτές αλλά και τους κομπάρσους. Είχα πληρώσει μια φορά τον χορευτή στο Gala 90 ευρώ.

Η παραγωγή δεν μας άφηνε να κάνουμε διάλειμμα. Καθόμασταν στις καρεκλίτσες 2-3 ώρες και δεν πηγαίναμε ούτε τουαλέτα. Κάποιες φορές μας μιλούσαν άσχημα Πολλές φορές μας είχαν σαν σκλάβους. Μας χρησιμοποιούσαν σαν προϊόντα τηλεθέασης, αναλώσιμα και πολλές φορές ήταν αγενείς.

Έχω μάθει ότι φέτος στο συμβόλαιο αναφέρει ότι αν φύγει κάποια από εδώ και στο εξής θα πληρώσει την ποινική ρήτρα που ανέφερε το συμφωνητικό.

Εγώ δεν ήθελα να πουλήσω τότε τον θάνατο του πατέρα μου, εκείνοι όμως μόλις το άκουσαν ήθελαν να το κάνουν θέμα και να το παίζουν σε κάθε τρέιλερ. Με είχαν αναγκάσει κάποια στιγμή να πω ότι είχε πεθάνει ο πατέρας μου γιατί ήμουν άσχημα ψυχολογικά και μου είχαν πει ότι πρέπει να το πεις και με πίεσαν να το πω».

 

Ροή ειδήσεων

Share