Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φεύγει η μια μετά την άλλη στο My Style Rocks - Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση

Δεν άντεξε

5 Μαρτίου 2020 19:00
Φεύγει η μια μετά την άλλη στο My Style Rocks - Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμια μια οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" έσκασε στο πλατό του My Style Rocks, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ποια ήταν η παίκτρια που δεν άντεξε άλλο και είπε πως αποχωρεί από το παιχνίδι;

Η μια κοπέλα φεύγει μετά την άλλη, και οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν φαίνεται να είναι οι καλύτερες, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ και μια καταγγελία για το παιχνίδι. Στα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης είδαμε την παίκτρια να προσπαθεί με το στυλ της να κερδίσει τόσο τους κριτές, όσο και τις συμπαίκτριές της, όμως, η απόδοσή της δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να μην αντέξει την πίεση.

Ο λόγος για την 26χρονη Ιωάννα Βαφειαδάκη με καταγωγή από τη Σύρο και τη Σαντορίνη, την νέα παίκτρια που εντάχθηκε στο σόου. Την ανακοίνωση έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο άνοιγμα της εκπομπής. Μιας και μιλάμε για το My Style rocks δείτε και το spoiler για το ποια μπαίνει στο παιχνίδι.

Youweekly.gr

My Style Rocks: Εκτός από το παιχνίδι παίκτρια!

Εκτός My style rocks βρέθηκε η νέα παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο! Τι συνέβη; Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Κατερίνα Στικούδη στην έναρξη του παιχνιδιού μόδας που προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου.

Μετά την αποχώρηση της Τζώρτζια Παναγή στο Gala της Κυριακής, μια νέα παίκτρια μπήκε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο My Style rocks.

O λόγος για την 26χρονη Ιωάννα Βαφειαδάκη με καταγωγή από τη Σύρο και τη Σαντορίνη. Όμως, ίδια απουσιάζει από το σημερινό επεισόδιο όπως ενημέρωσε η Κατερίνα Στικούδη ότι δεν βρίσκεται στην παρέα του “My style rocks” για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έκανε γνωστό αν η απουσία της θα είναι προσωρινή ή μόνιμη. Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει νέο spoiler, το οποίο φέρνει στην δημοσιότητα την νέα παίτκρια που μπαίνει στο παιχνίδι, και μπορείτε να δείτε εδώ ποια είναι!

Youweekly.gr

My Style Rocks: Φοβερή επίθεση στη Στέλλα! (video)

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks με την Στέλλα, μιας και συμπαίκτριά της, της επιτέθηκε εν ώρα εκπομπής, ανεβάζοντας τους τόνους. Ποια ήταν όμως αυτή που έκανε την ανατροπή σήμερα;

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βαθμολόγησε την Στέλλα Πάσσαρη με 2 μιας και δεν την εντυπωσίασε τόσο η εμφάνισή της. Αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί η δεύτερη, με αποτέλεσμα να της ζητήσει τον λόγο. Δείτε και την νικήτρια του χθεσινού (2/3) επεισοδίου.

Χαρακτηριστικά τότε γύρισε και της είπε, «Μου λέει να πάω στο Τριώδιο αν πάρω την λαχανί την τσάντα. Ό,τι και να πεις σαν να μην το ακούω αλήθεια. Μου βάζεις μονίμως 2 και μονίμως λες άτοπα πράγματα. Τελείωσε. Δεν ήλθα για ριάλιτι εδώ, σου λέω ναι σε όλα. Οκ Ευχαριστώ.»

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share