Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια του σημερινού (02/03) επεισοδίου!

Ο λόγος για την...

2 Μαρτίου 2020 20:52
My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια του σημερινού (02/03) επεισοδίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η παίκτρια με την καλύτερη εμφάνιση σήμερα (02/03) που έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο, νωρίτερα μια νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι, δείτε εδώ ποια είναι!

«Καρφιά» και ανατροπές είχαμε και σήμερα στον ΣΚΑΙ και το My Style Rocks με τα κορίτσια να βάζουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να πάρουν υψηλή βαθμολογία.


Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις ήταν η Κιάρα Μαρκεζή και η Τόνια Κούμπα.

Τον τελικό λόγο, όμως, έχουν πάντα οι συμπαίκτριες τους, οι οποίες αποφάσισαν νικήτρια του σημερινού επεισοδίου να είναι η Τόνια Κούμπα. Ενώ, στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Σοφιάνα Σπίνουλα.

My Style Rocks Gala: Η πρώην παίκτρια που έκανε το ξαφνικό τηλεφώνημα στην εκπομπή - Πώς αντέδρασαν;

Μια πρώην παίκτρια τηλεφώνησε εντελώς ξαφνικά την ώρα του My Style Rocks Gala. Τι συνέβη και αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο; Αλλά και ποια ήταν αυτή που κάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη για να σχολιάσει τις συμπαίκτριες της.

Την ώρα που η κριτική επιτροπή βαθμολογούσε την Κορίνα, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως είχε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα. Ποια πρώην παίκτρια του τηλεφώνησε; Δείτε, επίσης, ποια ήταν αυτή που αποχώρησε.

Ο λόγος για την Κρίστεν Λεωτσάκου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς και πήρε τηλέφωνο τον σχεδιαστή και κριτή για να του πει: «Με πήρε τηλέφωνο η Κρίστεν και μου είπε να καταγράψω ποιες φοράτε φτερά» σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια!

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια Παναγή στο σημερινό My Style Rocks. Τι συνέβη και ανέβηκαν οι τόνοι και ποια η ατάκα που δυσαρέστησε την παίκτρια του παιχνιδιού μόδας;

H παίκτρια από την Κύπρο ενοχλήθηκε με την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές της επιλογές και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της απέναντι στους κριτές.

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης νεύριασε με την αντίδραση της και της είπε:

«Εδώ κοροιδευόμαστε. Μια κοπέλα που είναι σιδερωμένο το παλτό της και έχει τσαλακωθεί επειδή κάθετε, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και το καταλαβαίνουμε. Ένα παλτό που είναι σα πατσαβούρι, πάλι το καταλαβαίνουμε. Εδώ είναι διαγωνισμός. Το παλτό σου δεν ήταν τσαλακωμένο επειδή καθόσουν. Ήταν πάρα πολύ τσαλακωμένο, έπρεπε να πάρεις 0. Με αυτά που λες νομίζω με κοροϊδεύεις. Αν θες να βγεις έξω τσαλακωμένη βγες. Σε έναν διαγωνισμό, δεν περνάει. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέει, νιώθει αδικημένη και την έχουμε κρατήσει τρεις εβδομάδες; Μην παραπονιέσαι αν σκέφτεσαι διαφορετικά. Δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι, κρίμα, είσαι τρεις εβδομάδες εδώ».

Σήμερα μάλιστα εκτός από τους μικροκαυγάδες, την παράσταση έκλεψε η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνιση της, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share