Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Ποια είναι η νέα παίκτρια;

Δείτε τη νέα παίκτρια!

2 Μαρτίου 2020 19:49
My Style Rocks: Ποια είναι η νέα παίκτρια;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δευτέρα σήμερα και όπως κάθε Δευτέρα μια νέα παίκτρια μπαίνει στο "ριάλιτι" μόδας My style Rocks, αφού κάποια άλλη αποχωρεί την Κυριακή, δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε εχθές.

Ποια είναι όμως η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι και τι πληροφορίες έχουμε για αυτήν;

Το My style rocks ξεκίνησε, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε στο πλατό τους κριτές και τις 9 παίκτριες και μετά ανακοίνωσε την νέα είσοδο στο παιχνίδι.

«Είστε 9 και τώρα τι πρέπει να γίνετε; Να γίνετε 10! Πάμε να υποδεχτούμε το νέο μας μέλος, τη νέα μας φίλη, την Ιωάννα Βαφειαδάκη», είπε και μπήκε η νέα παίκτρια.

Το πρώτο look της παίκτριας ήταν αρκετά λαμπερό, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην συνέχεια.Μιας και μιλάμε για το My Style Rocks δείτε και ποιο μεγάλο φαβορί επιστρέφει


Δείτε την νέα παίκτρια:

My Style Rocks Gala: Η πρώην παίκτρια που έκανε το ξαφνικό τηλεφώνημα στην εκπομπή - Πώς αντέδρασαν;

Μια πρώην παίκτρια τηλεφώνησε εντελώς ξαφνικά την ώρα του My Style Rocks Gala. Τι συνέβη και αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο; Αλλά και ποια ήταν αυτή που κάλεσε τον Στέλιο Κουδουνάρη για να σχολιάσει τις συμπαίκτριες της.

Την ώρα που η κριτική επιτροπή βαθμολογούσε την Κορίνα, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως είχε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα. Ποια πρώην παίκτρια του τηλεφώνησε; Δείτε, επίσης, ποια ήταν αυτή που αποχώρησε.

Ο λόγος για την Κρίστεν Λεωτσάκου η οποία αποχώρησε οικειοθελώς και πήρε τηλέφωνο τον σχεδιαστή και κριτή για να του πει: «Με πήρε τηλέφωνο η Κρίστεν και μου είπε να καταγράψω ποιες φοράτε φτερά» σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My Style Rocks: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια!

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια Παναγή στο σημερινό My Style Rocks. Τι συνέβη και ανέβηκαν οι τόνοι και ποια η ατάκα που δυσαρέστησε την παίκτρια του παιχνιδιού μόδας;

H παίκτρια από την Κύπρο ενοχλήθηκε με την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές της επιλογές και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της απέναντι στους κριτές.

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης νεύριασε με την αντίδραση της και της είπε:

«Εδώ κοροιδευόμαστε. Μια κοπέλα που είναι σιδερωμένο το παλτό της και έχει τσαλακωθεί επειδή κάθετε, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και το καταλαβαίνουμε. Ένα παλτό που είναι σα πατσαβούρι, πάλι το καταλαβαίνουμε. Εδώ είναι διαγωνισμός. Το παλτό σου δεν ήταν τσαλακωμένο επειδή καθόσουν. Ήταν πάρα πολύ τσαλακωμένο, έπρεπε να πάρεις 0. Με αυτά που λες νομίζω με κοροϊδεύεις. Αν θες να βγεις έξω τσαλακωμένη βγες. Σε έναν διαγωνισμό, δεν περνάει. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέει, νιώθει αδικημένη και την έχουμε κρατήσει τρεις εβδομάδες; Μην παραπονιέσαι αν σκέφτεσαι διαφορετικά. Δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι, κρίμα, είσαι τρεις εβδομάδες εδώ».

Σήμερα μάλιστα εκτός από τους μικροκαυγάδες, την παράσταση έκλεψε η Κατερίνα Στικούδη με την εμφάνιση της, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share