Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

My Style Rocks: "Αυτά είναι λόγια του αέρα..." - Αποχώρησε από το πλατό η Κιάρα

Τι συνέβη;

20 Φεβρουαρίου 2020 20:30
My Style Rocks:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έπειτα από την εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και για ποιο λόγο η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της;

Η κριτική που της ασκήθηκε ήταν πιο "σκληρή" από ότι περίμενε και όπως ανέφερε αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια.

Η εμφάνισή της δημιούργησε πολλά σχόλια στο πλατό, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει χαρακτηριστικά πως η εμφάνισή της ήταν μεν καλή, αλλά όχι δικιά της. Τότε ήταν που και εκείνη τόνισε πως όντως την βοήθησε η μητέρα της με το look της, ενώ ανέφερε πως στην αρχή του σόου είχε εμπιστευτεί λάθος άτομα που προσπάθησαν να της "χαλάσουν" την εικόνα.

Από τότε όπως η ίδια είπε θέλησε να αλλάξει το look της, και για αυτό άρχισε να παίρνει συμβουλές τόσο από την μητέρα της, όσο και από τα σχόλια των κριτών στις άλλες κοπέλες. Αφού της ασκήθηκε η κριτική η ίδια τόνισε πως αυτή η περίοδος της ζωής της είναι αρκετά δύσκολη και τότε ξέσπασε σε κλάματα, μιας και της ήρθαν όλα μαζεμένα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Μάλιστα εκτός εαυτού βγήκε και η Έλενα Χριστοπούλου εχθές, όπως θα δείτε εδώ!

Youweekly.gr

My Style Rocks: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Τζώρτζια! Σοκάρουν οι ατάκες! (video)

«Δεν μπορώ να ακούω όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς», είπε σήμερα στο My style rocks η Ευρυδίκη στην Τζώρτζια και μεταξύ των δυο παικτριών επικράτησε ένας μικρό χαμός. Οι εντάσεις στο παιχνίδι μόδας δεν έχουν τέλος σε κάθε επεισόδιο. Δείτε επίσης το φαρμάκι που έσταξε η Ευρυδίκη σε προηγούμενο επεισόδιο.

Σήμερα, η Ευρυδικη, άφησε να εννοηθεί πως η Τζώρτζια τις τελευταίες μέρες ακολουθεί συνεργάζεται με κάποιο στιλίστα και ακολουθεί τις οδηγίες του, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει ο τρόπος που ντύνεται στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.

Η Τζώρτζια Παναγή όταν το άκουσε αυτό είπε: «Εδώ ήρθα για να μάθω κι εγώ να ντύνομαι στην καθημερινότητά μου γενικότερα και πραγματικά με στενοχωρεί πάρα πολύ το γεγονός ότι ακούγονται τέτοια πράγματα. Απορώ. Όχι για την αντίληψή της κι αυτά αλλά για τον τρόπο που μου κάνει επίθεση και μου μιλάει. Το βρίσκω αγενές. Δεν το περίμενα! Δεν περίμενα υψηλές βαθμολογίες από καμία παίκτρια, απλά από την Ευρυδίκη στενοχωριέμαι. Δεν μου άρεσε που την έβλεπα στενοχωρημένη και τώρα βγάζει επίθεση. Δεν μου μιλάει ξαφνικά, δεν ξέρω τι έχει γίνει και με βρίσκει απροετοίμαστη»

Η Ευρυδίκη σαν εκρηκτικός χαρακτήρας της απάντησε: «Θέλω κάποιες στιγμές να είμαι μόνη μου κι εσύ παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεσή μου όταν έρχεσαι παρεμβατικά με ρωτάς τι έχω ...Δεν μπορώ ρε Τζώρτζια να ακούω τώρα εδώ μέσα σ΄αγαπάω και σε νοιάζομαι και όλες αυτές τις μ@λ@κί@ς. Σ' αγαπάω και νοιάζομαι μη μου τα λέτε εδώ μέσα, δε γουστάρω. Να αγαπιέστε μεταξύ σας και να νοιάζεστε και όταν τελειώσει το παιχνίδι να δούμε πόσο θα αγαπιέστε και θα νοιάζεστε γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο. Και σε μένα μην το ξαναπεί καμία».

My Style Rocks: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια της ημέρας! (video)

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία που δεν έκανε καλή στιλιστική επιλογή; Θυμηθείτε την ατάκα του Λάκη Γαβαλά που τους έκανε όλους... να λιώσουν από τα γέλια!

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας που προβάλλεται καθημερινά με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη.

Η σημερινή νικήτρια ήταν η Μαρία Καζαριάν, που κατάφερε με το στυλ της να βγει η καλύτερη όλων σήμερα. Η ίδια συγκέντρωσε 15,6 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κρίστεν Λεωτσάκου που συγκέντρωσε και αυτή 14,5 βαθμούς. Ωστόσο, την πρώτη επέλεξαν οι υπόλοιπες κοπέλες.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Τζώρτζια Παναγή.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share