Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My style rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια! Που την έχουμε ξαναδεί;

Έκλεψε τις εντυπώσεις!

17 Φεβρουαρίου 2020 18:53
My style rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια! Που την έχουμε ξαναδεί;

Η Σοφία Σπινούλα μπήκε στο My Style Rocks και έκανε εντυπωσιακή πασαρέλα! Από την πρώτη κιόλας στιγμή η νέα παίκτρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της αλλά και της στυλιστικές επιλογές που διάλεξε. Πως αντέδρασαν οι άλλες παίκτριες;

Χορεύτρια, μοντέλο και influencer, έγινε γνωστή μέσα από το «So You Think You Can Dance». Η 22χρονη χορεύει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και έχει συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Josephine.

Η ίδια ξεχωρίζει για την ομορφιά της και το στυλ της με τον χορό της, ενώ θα απογειώσει την τηλεθέαση με την εμφάνιση της. Δείτε και ένα spoiler "βόμβα" που ήρθε και από την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Η Σοφιάνα μπήκε στο παιχνίδι και έκλεψε τις εντυπώσεις με την πασαρέλα της και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Δείτε φωτογραφίες από την πασαρέλα της:

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

Ροή ειδήσεων

Share