Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Πόσο είναι το εβδομαδιαίο μεροκάματο των κορίτσιων του «My Style rocks»;

Αδιανόητο!

13 Φεβρουαρίου 2020 16:46
Θα πάθετε πλάκα: Πόσο είναι το εβδομαδιαίο μεροκάματο των κορίτσιων του «My Style rocks»;

Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε πόσο είναι το εβδομαδιαίο μεροκάματο των κορίτσιων του «My Style rocks»;

Όσες περισσότερες εβδομάδες μένουν μέσα τόσα περισσότερα λεφτά λαμβάνουν. Ανεξάρτητως των 2.500 χιλιάδων στο γκαλά της Παρασκευής.

Πόσα λεφτά είναι αυτά;

Σύμφωνα με αποκλειστικέςπ ληροφορίες τα χρήματα που λαμβάνουν είναι 500 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή 2000 το μήνα μικτά. Όσα λαμβάνει στέλεχος πολυεθνικής δηλαδή.

Όποτε μην αναρωτιέστε γιατί αυξάνονται σε ραγδαίο ρυθμό οι συμμετοχές…

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

 

Ροή ειδήσεων

Share