Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Αυτήν ψήφισαν οι παίκτριες!

11 Φεβρουαρίου 2020 20:34
My Style Rocks: Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας! (video)

Για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη έφερε απέναντι από τις παίκτριες τις δυο κοπέλες με τις περισσότερες ψήφους και ανακοίνωσε μετά την ψηφοφορία των κοριτσιών, την νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks που πήρε και τον extra βαθμό για το Gala, σε ένα επεισόδιο όπου ήταν έξαλλος ξανά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Το σημερινό επεισόδιο για ακόμη μια ημέρα τα είχε όλα. Εντυπωσιακές εμφανίσεις, εντάσεις, σπόντες και χαμηλούς βαθμούς, αλλά και ανατροπές, αφού η νικήτρια του Gala δεν κατάφερε να βρεθεί στις τρεις πρώτες.

Τα κορίτσια που στάθηκαν δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, ήταν η Κιάρα Μαρκέζη και η Ζάνα Σίριακ, οι οποίες είχαν τις περισσότερες ψήφους για τις στιλιστικές τους επιλογές και περίμεναν με ανυπομονησία ποια θα κερδίσει σήμερα.

Μετά την τελική ψηφοφορία των κοριστιών, η Κιάρα ήταν εκείνη που κέρδισε.

My Style Rocks διαρροή: Αυτή η κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι!

Διαρροή "φωτιά" έπεσε για το My Style Rocks και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα;

Είμαστε σίγουροι πως δεν το περιμένετε, μιας και εμφανίζετε με αρκετές καλές στυλιστικές επιλογές. Την αποκάλυψη έκανε η... Διαβάστε περισσότερα και δείτε την κοπέλα που φεύγει στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share