Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Τους "μάγεψε"!

3 Φεβρουαρίου 2020 21:12
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, αναδείχθηκε μετά από την επιλογή κριτών και συμπαικτριών της!

Αυτή που κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις ήταν η Στέλλα Πάσσαρη, που ήρθε αντιμέτωπη με την Κορίνα Αδραμιτίδου!

Όμως μία είναι αυτή που μπορεί να καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, που είναι φυσικά και ο τίτλος της πιο καλοντυμένης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή της.

My Style Rocks Gala: Αδιανόητο! Αντί για νυφικό φόρεσε... πάπλωμα! Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Το αδιανόητο συνέβη και στο σημερινό Gala του My Style Rocks, μιας και μία από τις παίκτριες αντί να φορέσει νυφικό σύμφωνα με το κόνσεπτ, επέλεξε να φορέσει το πάπλωμα της! Το αστείο της δεν άρεσε στους κριτές ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε πραγματικά έξαλλος!

Το θέμα του αποψινού Gala είναι ο γάμος και έτσι οι παίκτριες πρέπει να προσαρμόσουν τα κόνσεπτ τους σε αυτή την ιδέα.

Η Κορίνα Αδραμιτίδου ωστόσο δήλωσε πως δεν της αρέσει το κόσνεπτ και έτσι αποφάσισε να το προσαρμόσει στα μέτρα της, επιλέγοντας να βάλει ένα λευκό φουστάνι, ένα λευκό πάπλωμα για πανωφόρι και γυαλιά του σκι στο κεφάλι για στέμμα.

Όπως εξήγησε συμμετείχε σε μία επίδειξη μόδας η οποία θα γινόταν σε χιονοδρομικό κέντρο, ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν βρήκαν και τόσο εύστοχη την ιδέα της, με τον δεύτερο να της λέει: «Τι πάει να πει δεν μου αρέσει ο γάμος; Κι εγώ δεν είμαι και τόσο υπέρ, αλλά αυτό είναι το κόνσεπτ. Εμένα δεν μου αρέσουν τα παπλώματα οπότε 1».

 

Ροή ειδήσεων

Share