Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: ''Βγήκαν μαχαίρια'' ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Κρίστεν! Οι προσβολές και το κράξιμο!

Τι συνέβη;

3 Φεβρουαρίου 2020 19:05
My Style Rocks:  ''Βγήκαν μαχαίρια'' ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Κρίστεν!  Οι προσβολές και το κράξιμο!

Κανονικός πανικός συνέβη στο πλατό του My Style Rocks, στο σημερινό επεισόδιο, μιας και ένας άγριος καυγάς έγινε ανάμεσα στην Κρίστεν Λεωτσάκου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, για ένα μήνυμα που έστειλε η πρώτη στην εκρηκτική παίκτρια.

Ακόμα δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το επεισόδιο και έγινε ο κακός χαμός! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκίνησε την κριτική της κατηγορώντας την Κρίστεν για ένα μήνυμα που της έστειλε.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη εξήγησε πως η Κρίστεν της έστειλε μήνυμα μέσω του οποίου την κατηγόρησε ότι φοράει μία συγκεκριμένη μάρκα ρούχων. Με αφορμή το μήνυμα αυτό η Ευρυδίκη σχολίασε το γεγονός πως η Κρίστεν δεν φοράει πάντα second hand, κάτι που ξέρει και εκείνη αλλά και οι συμπαίκτριές της.

Με τη σειρά της η Κρίστεν προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό της, ωστόσο η Ευρυδίκη συνέχιζε να φωνάζει και να την κατηγορεί.

My Style Rocks Gala: Αδιανόητο! Αντί για νυφικό φόρεσε... πάπλωμα! Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Το αδιανόητο συνέβη και στο σημερινό Gala του My Style Rocks, μιας και μία από τις παίκτριες αντί να φορέσει νυφικό σύμφωνα με το κόνσεπτ, επέλεξε να φορέσει το πάπλωμα της! Το αστείο της δεν άρεσε στους κριτές ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε πραγματικά έξαλλος!

Το θέμα του αποψινού Gala είναι ο γάμος και έτσι οι παίκτριες πρέπει να προσαρμόσουν τα κόνσεπτ τους σε αυτή την ιδέα.

Η Κορίνα Αδραμιτίδου ωστόσο δήλωσε πως δεν της αρέσει το κόσνεπτ και έτσι αποφάσισε να το προσαρμόσει στα μέτρα της, επιλέγοντας να βάλει ένα λευκό φουστάνι, ένα λευκό πάπλωμα για πανωφόρι και γυαλιά του σκι στο κεφάλι για στέμμα.

Όπως εξήγησε συμμετείχε σε μία επίδειξη μόδας η οποία θα γινόταν σε χιονοδρομικό κέντρο, ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν βρήκαν και τόσο εύστοχη την ιδέα της, με τον δεύτερο να της λέει: «Τι πάει να πει δεν μου αρέσει ο γάμος; Κι εγώ δεν είμαι και τόσο υπέρ, αλλά αυτό είναι το κόνσεπτ. Εμένα δεν μου αρέσουν τα παπλώματα οπότε 1».


 

Ροή ειδήσεων

Share