Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks - Gala Highlights: Η παίκτρια που αποχώρησε, η νικήτρια και η πιο προκλητική εμφάνιση!

Όλα όσα είδαμε χτες!

25 Ιανουαρίου 2020 15:58
My Style Rocks - Gala Highlights: Η παίκτρια που αποχώρησε, η νικήτρια και η πιο προκλητική εμφάνιση!

Τα Highlights από το My Style Rocks - Gala! Η παίκτρια που αποχώρησε και η «μπόμπα» εμφάνιση της Καζαριάν που ανέβασε θερμοκρασία!

Η Έφη Γκούτα εμφανίστηκε στο σημερινό Gala του My Style Rocks και από ξανθιά, είχε γίνει μελαχρινή! Η αλήθεια είναι πως "τρομάξαμε" να αναγνωρίσουμε την παίκτρια με την αλλαγή που έκανε!

Το σημερινό Gala ξεκίνησε με μία ανατροπή, μιας και είδαμε μία ασυνήθιστη εμφάνιση από την Έφη Γκούτα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια, που κανονικά είναι ξανθοκάστανη, εμφανίστηκε στο θέμα «Lingerie Glam», με μαύρα μαλλιά!

Τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτριές της, δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου την αποκάλυψε πως όταν μπήκε στο πλατό δεν κατάλαβε ποια παίκτρια ήταν!


My Style Rocks Gala: Έβαλε "φωτιά" στο πλατό η Μαρία Καζαριάν με την εμφάνισή της! Τα επικά σχόλια των κριτών!

Η Μαρία Καζαριάν, μπήκε στο πλατό στο αποψινό Gala του My Style Rocks, και όπως ήταν επόμενο, έβαλε κανονικά "φωτιά" με την εμφάνισή της! Τα σχόλια των κριτών, τόσο για το look της όσο και για το κόσνεπτ της, ήταν επικά!

Μόλις είδε το act της Μαρίας Καζαριάν, η Κατερίνα Στικούδη αναρωτήθηκε ποιο ήταν το κόνσεπτ της μαντεύοντας ότι έκλεψε τον άντρα άλλης!

Τότε εκείνη της εξήγησε: «Δεν πήρα άντρα άλλης απλά είμαι καλεσμένη σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη και μπαίνω μέσα στο πάρτι, μόνη μου και το εισιτήριο για να μπεις είναι λίγο ακριβό. Έχει 1200 ευρώ. Πολύ Glam καταστάσεις.

Με το που μπαίνω στο πάρτι με πλησιάζει αυτός που το διοργάνωσε, του αρέσω. Γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα και ήπιαμε ένα ποτό. Το κόνσεπτ του πάρτι ήταν το Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

Με τη σειρά τους οι κριτές γέλασαν με το κόνσπετ, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε πως τέτοια πάρτι οργανώνει και ο ίδιος.

My Style Rocks Gala: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της εβδομάδας, μετά από σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Όλες οι κοπέλες έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο μία ήταν αυτή που ξεχώρισε και κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας.

Συγκεκριμένα, νικήτρια ήταν η Ζάνα Σίρεακ, η οποία στο απογευματινό επεισόδιο έφτασε στην δυάδα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει.

Σήμερα ωστόσο πήρε τη νίκη και μαζί τα 2500 ευρώ!

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το παιχνίδι!

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε, ποια είναι αυτή η παίκτρια που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι αφού συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Οι τρεις παίκτριες που συνολικά είχαν την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Στέλλα Πάσσαρη, η Έφη Γκούτα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ύστερα από ψηφοφορία των συμπαικτριών τους, η Στέλλα Πάσσαρη "σώθηκε", ενώ πήρε θετική ψήφο και από τη Ζάνα που ήταν η νικήτρια της εβδομάδας.

Στη συνέχεια, Ευρυδίκη και Έφη αναμετρήθηκαν και τελικά μετά από απόφαση των κριτών, αυτή που αποχώρησε ήταν η Έφη Γκούτα.

 

Ροή ειδήσεων

Share