Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Ποια είναι;

20 Ιανουαρίου 2020 20:33
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, νικήτρια ύστερα από την ψηφοφορία των συμπαικτριών της αναδείχθηκε η Στέλλα Πάσσαρη.

Με τον κανονισμό να έχει αλλάξει, οι δύο παίκτριες με την υψηλότερη βαθμολογία βγήκαν δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη και στη συνέχεια οι συμπαίκτριές τους επέλεξαν ποια θα είναι η νικήτρια.

Έτσι, η Αμίνα Χακίμ και η Στέλλα Πάσσαρη ήταν οι δύο που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, και στη συνέχεια τα κορίτσια ανέδειξαν νικήτρια την Στέλλα Πάσσαρη.

Όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη, η νικήτρια θα έχει έναν έξτρα βαθμό για το Gala της Παρασκευής.

My Style Rocks: Η σπόντα που έκανε έξαλλη την Μαρία Καζαριάν!

Ακόμα δεν άρχισε η νέα εβδομάδα του My Style Rocks και ήδη βγήκαν μαχαίρια μεταξύ των παικτριών! Έπεσαν αδιανόητες σπόντες και "ξύπνησαν" μεγάλες κόντρες! «Με λες βασική;» είπε η Μαρία Καζαριάν εμφανώς ενοχλημένη!

Η εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ ήταν αυτή που "πυροδότησε" την κόντρα, και συγκεκριμένα, ο βαθμός που της έβαλε η Μαρία Καζαριάν.

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM, δεν βρήκε τίποτα ωραίο στην εμφάνιση της συμπαίκτριάς της και έτσι της έβαλε 1. Όταν η Κατερίνα Στικούδη τη ρώτησε τι ακριβώς δεν της αρέσει, εκείνη απάντησε «τίποτα» με την Αμίνα Χακίμ να απαντά αμέσως «Τιμή μου»!

Στη συνέχεια η κόντρα έγινε πιο έντονη μιας και ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε το look της Αμίνα βασικό και εκείνη απάντησε πως της φαίνεται περίεργο που δεν άρεσε στη Μαρία.

Η Μαρία Καζαριάν δεν άφησε φυσικά αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και αμέσως απάντησε: «Με λες βασική;», χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση από την Αμίνα.

 

Ροή ειδήσεων

Share