Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Η σπόντα που έκανε έξαλλη την Μαρία Καζαριάν!

Ποια λογομάχησε με την Μαρία Καζαριάν;

20 Ιανουαρίου 2020 19:42
My Style Rocks: Η σπόντα που έκανε έξαλλη την Μαρία Καζαριάν!

Ακόμα δεν άρχισε η νέα εβδομάδα του My Style Rocks και ήδη βγήκαν μαχαίρια μεταξύ των παικτριών! Έπεσαν αδιανόητες σπόντες και "ξύπνησαν" μεγάλες κόντρες! «Με λες βασική;» είπε η Μαρία Καζαριάν εμφανώς ενοχλημένη!

Η εμφάνιση της Αμίνα Χακίμ ήταν αυτή που "πυροδότησε" την κόντρα, και συγκεκριμένα, ο βαθμός που της έβαλε η Μαρία Καζαριάν.

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM, δεν βρήκε τίποτα ωραίο στην εμφάνιση της συμπαίκτριάς της και έτσι της έβαλε 1. Όταν η Κατερίνα Στικούδη τη ρώτησε τι ακριβώς δεν της αρέσει, εκείνη απάντησε «τίποτα» με την Αμίνα Χακίμ να απαντά αμέσως «Τιμή μου»!

Στη συνέχεια η κόντρα έγινε πιο έντονη μιας και ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε το look της Αμίνα βασικό και εκείνη απάντησε πως της φαίνεται περίεργο που δεν άρεσε στη Μαρία.

Η Μαρία Καζαριάν δεν άφησε φυσικά αυτή την ατάκα να πέσει κάτω και αμέσως απάντησε: «Με λες βασική;», χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση από την Αμίνα.

Εγγονή πρώην γνωστού πολιτικού στο My Style Rocks μετά το άκυρο στο GNTM! (photos-video)

Εγγονή πρώην γνωστού πολιτικού θα συμμετάσχει στο My Style Rocks μετά το άκυρο στο GNTM 2!

Προχωρούν οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» και μέχρι στιγμής, έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας. Ωστόσο, έξι παίκτριες έχουν ήδη «κλειδώσει».

Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece's Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου... Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα» είχε αναφέρει το νεαρό μοντέλο σε συνέντευξή της.

 

Ροή ειδήσεων

Share