Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Έκανε πρεμιέρα με την κολλητή της Ιωάννας Τούνη!

Πως τα πήγε με τους κριτές η Στέλλα Πάσαρη;

13 Ιανουαρίου 2020 18:26
My Style Rocks: Έκανε πρεμιέρα με την κολλητή της Ιωάννας Τούνη!

Η Στέλλα Πάσσαρη με την πρώτη της πασαρέλα στο My Style Rocks μας άφησε άναυδους, όπως και με την εμφάνιση που επέλεξε και έκανε!

Η καλλονή Θεσσαλονικιά και κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη σήμερα μπήκε για πρώτη φορά σπίτι μας και την είδαμε στις μικρές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Η ίδια επέλεξε για πρώτο concept να πάει για ένα brunch στην Ιταλία!

Όταν έφτασε η ώρα της κριτικής επιτροπής ο Στέλιος Κουδουνάρης την υποδέχτηκε στο παιχνίδι βαθμολογώντας την με 1, ενώ στην συνέχεια πήρε το λόγο η Έλενα Χριστοπούλου χαρίζοντας της τον βαθμό 2!

Ο Λάκης Γαβαλάς με την σειρά του της έδωσε τις συμβουλές του και της χάρισε κι εκείνος τον βαθμό 2!

Εγγονή πρώην γνωστού πολιτικού στο My Style Rocks μετά το άκυρο στο GNTM! (photos-video)

Εγγονή πρώην γνωστού πολιτικού θα συμμετάσχει στο My Style Rocks μετά το άκυρο στο GNTM 2!

Προχωρούν οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» και μέχρι στιγμής, έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας. Ωστόσο, έξι παίκτριες έχουν ήδη «κλειδώσει».

Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece's Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου... Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα» είχε αναφέρει το νεαρό μοντέλο σε συνέντευξή της.

 

Ροή ειδήσεων

Share