Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My style rocks: Ποια παίκτρια "πουλάνε" για μια βραδιά! Το υπέρογκο ποσό που θα σας αφήσει άφωνους!

Σάλος στα social media! Οι πρώτες δηλώσεις!

16 Μαρτίου 2019 16:33
My style rocks: Ποια παίκτρια

Και όμως αυτή είναι η παίκτρια που "πουλάνε" για μια βραδιά έναντι υπέρογκου ποσού και έχει επικρατήσει χαμός στα social media.

Ο λόγος για την Τάνια Κοφινιώτη από το My style rocks, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks αποκάλυψε ότι δέχεται ανήθικες προτάσεις για μια βραδιά που συνοδεύονται από υπέρογκα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, μερικές από τα μηνύματα που λαμβάνει είναι και από γυναίκες!

«Έχω ακούσει ανήθικες προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αν δείξεις χαρακτήρα, ηθικό σωστό, εμπιστοσύνη, σεβασμό, θα σταματήσει να γίνεται αυτό. Σίγουρα δεν θα έχεις τις ίδιες δουλειές αν δεν πεις το ναι. Σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κάποτε μου έγινε ανήθικη πρόταση και ουσιαστικά άλλαξε και το ρου του διαγωνισμού γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν είπα το ναι. Μου είχε γίνει πρόταση ότι αν δεν υποκύψω στα θέλω του συγκεκριμένου ατόμου, δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να βρεθώ.

Λαμβάνω πάρα πολύ συχνά τέτοια μηνύματα στα social media. Λαμβάνω πολλές προτάσεις από γυναίκες κυρίως, που μου λένε για μια βραδιά μαζί τους, για υπέρογκα ποσά που άλλον θα τον δελέαζε. Μου έχουν προτείνει 10,000 ευρώ για μία βραδιά. Το μικρότερο είναι 4,000 ευρώ. Μου στέλνουν φωτογραφίες διασήμων και μου λένε «θέλεις αυτή τη στιγμή να έρθει ο τάδε, η τάδε, να πάτε στο ξενοδοχείο για τόσα χρήματα; Έστειλαν και δική μου φωτογραφία, γράφοντας ότι είμαι διαθέσιμη για μια βραδιά»

Βικτώρια Καρύδα: Το λάθος που της στοίχισε!

Η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνέλθει μετά τη δολοφονία του άνδρα της.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στο instagram με τον άνδρα της, από τη μέρα του γάμου τους
Το μοντέλο πόσταρε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram αρχικά μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, γράφοντας «ο άγγελός μου».

Στη συνέχεια, όμως, η Βικτώρια ανέβασε φωτογραφίες από το γάμος της γράφοντας: «Μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς … Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας , γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή!».

Όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια οι τσακωμοί είναι ένα συχνό φαινόμενο και μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε η Βικτώρια Καρύδα, βλέπει τα πράγματα αλλιώς αναθεωρώντας κάποια λάθη που έκανε στη σχέση της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share