Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Η Εύα Μπάση αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την ηλικία της! (Video)

Τελικά είναι 35 ή όχι;

4 Φεβρουαρίου 2019 14:53
My Style Rocks: Η Εύα Μπάση αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την ηλικία της! (Video)

Την Εύα Μπάση τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks!

Η παίκτρια, είχε εντυπωσιάσει και μάλιστα αποχώρησε μόλις μια εβδομάδα πριν τον τελικό.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο. η σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου, Φένια, με ανάρτησή της αποκάλυψε πως η παίκτρια του ριάλιτι είχε συμμετάσχει στα Playmate 2003, ως 19χρονη Εύα Φράγκου, αφήνοντας υπόνοιες για την ηλικία της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Αποκλειστικό: "Τούμπανο" φεύγει, "τούμπανο" έρχεται: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μαργαρίτη στην ελληνική ομάδα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φένιας η Εύα δεν είναι 27 χρονών αλλά 35. Η Εύα, βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ξεκαθάρισε:

«Δεν έχω δει το ποστ της συγκεκριμένης κοπέλας. Δεν την ξέρω καν. Απορώ για ποιο λόγο το έβαλε. Δεν έχω δηλώσει πουθενά πως είμαι 26. Επειδή έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα, να κάνουν πόλεμο και bullying σε μια γυναίκα για την ηλικία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Η εντυπωσιακή τσάντα με το πιο hot print που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Δεν λέω την ηλικία μου γιατί έχω εκνευριστεί με αυτή την κατάσταση. 26 δεν έχω δηλώσει ποτέ πως είμαι. Θέλουν να πουν πως είμαι 35,ειμαι 35, θέλουν να πουν πως είμαι 40, είμαι 40. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό το πράγμα. Είχε τόσο μεγάλο καημό;» είπε, μεταξύ άλλων, η Εύα Μπάση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share