Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Παπαδέλλη: Η καλλονή του My Style Rocks από το Σουδάν με την ιστορία ζωής που ραγίζει καρδιές!

«Η μητέρα μου χώρισε τον μπαμπά μου γιατί ερωτεύτηκε τον γείτονα»!

3 Φεβρουαρίου 2019 11:52
Χριστίνα Παπαδέλλη: Η καλλονή του My Style Rocks από το Σουδάν με την ιστορία ζωής που ραγίζει καρδιές!

«Η μητέρα μου χώρισε τον μπαμπά μου γιατί ερωτεύτηκε τον γείτονα»!

Η Χριστίνα Παπαδέλλη μπήκε στο My Style Rocks με στόχο τη νίκη και έφτασε μια ανάσα από αυτή. Τερμάτισε τρίτη πίσω από τη μεγάλη νικήτρια Φωτεινή Τράκα και την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη που έφθασε στη δεύτερη θέση.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με το στιλ και την προσωπικότητά της κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών του ριάλιτι μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 - 10 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Με εκκεντρικό και σέξι λουκ, φανταστικό αφάνα μαλλί, η 28χρονη είχε καταφέρει μέσα σε όλο το δράμα και τις κόντρες του My Style Rocks να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να μείνει μακριά από την ένταση.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, η Χριστίνα Παπαδέλλη είχε αναγκαστεί να απουσιάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα, λόγω ενός προβλήματος υγείας. «Απουσίαζα γιατί έκανα ένα χειρουργείο… και είχα στεναχωρηθεί που δεν ήμουν στο ριάλιτι. Χαίρομαι που έφθασα έως εδώ και θα είμαι στον τελικό» είχε πει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Έρχονται επικίνδυνες καταιγίδες! - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία;

Η Χριστίνα Παπαδέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Η μαμά της είναι από Αίγυπτο και ο μπαμπάς της από το Σουδάν. Η νεαρή μεγάλωσε με τη μαμά της, τον πατριό της, ενώ είναι επτά αδέλφια, τέσσερα κορίτσια και τρία αγόρια. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, έχει χάσει τον ένα της αδελφό.

«Είμαστε εφτά αδέλφια, τέσσερα κορίτσια, τρία αγόρια. Έχω χάσει τον ένα αδελφό μου. Τα κορίτσια μένουν στο Λονδίνο και εγώ με τα δυο αγόρια στην Ελλάδα. Η μαμά μου πηγαινοέρχεται κάποιους μήνες είναι εδώ κάποιους στο Λονδίνο και κάποιους πηγαίνει στην Αίγυπτο να δει τη μεγάλη οικογένεια που έχουμε εκεί. Εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα», είχε εξομολογηθεί μιλώντας στους κριτές, προσθέτοντας: «Η μαμά μου όταν ήταν μικρή, γύρω στα 18, ζούσε στο Σουδάν. Εκεί γνώρισε τον Παπαδέλλη ο οποίος είναι Έλληνας από τη Μυτιλήνη, από το Πλωμάρι. Εκεί, έμεινε έγκυος και έκανε τα έξι παιδιά. Ο Παπαδέλλης ήταν καπετάνιος. Μετά χώρισαν και η μαμά μου ερωτεύτηκε το γείτονα. Ο γείτονας είναι ο κανονικός μου μπαμπάς, είναι από το Σουδάν και λέγεται Αμπντέλ Καρίμ. Χώρισε όμως με τον Αμπντέλ Καρίμ και γύρισε στον Παπαδέλλη. Ο Παπαδέλλης τη συγχώρησε με μόνη προϋπόθεση να πάρουν τα έξι παιδιά και εμένα που ήμουν στην κοιλιά της μαμάς μου και να έρθουν στην Ελλάδα. Γι΄αυτό τα αδέλφια μου γεννήθηκαν στο Σουδάν και εγώ στην Ελλάδα».

Η Χριστίνα Παπαδέλλη, εκτός από την αγάπη της για τη μόδα, λατρεύει τον χορό. Η 28χρονη ξεκίνησε να χορεύει σε γνωστά club από τα 17 της, όταν μία φίλη της της έδωσε την ιδέα να πιάσει δουλειά σε ένα μεγάλο club που έψαχνε χορεύτριες. Μπορεί να μην ήταν επαγγελματίας, αλλά εντυπωσίασε και έτσι έγινε περιζήτητη στα κέντρα διασκέδασης. Αλλά η Χριστίνα δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποφάσισε να σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού, καθώς ήθελε να φτιάχνει τα δικά της καλλυντικά. Βέβαια, δεν έχει ασχοληθεί με το επάγγελμα.

Οι φίλες της ήταν και εκείνες που την έπεισαν να δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks. Από τον πρώτο κύκλο της έλεγαν πως έπρεπε να βρίσκεται ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και έτσι όταν ανακοινώθηκε η δεύτερη σεζόν, η κολλητή της της έκανε αίτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η καλύτερη μου φίλη μου άρπαξε τον έρωτα της ζωής μου»! - Σοκ για την Αννίτα Πάνια!

Και κάπως έτσι βρέθηκε στο πλατό του My Style Rocks. Η Χριστίνα βρίσκεται στο ριάλιτι από την πρώτη ημέρα και σχεδόν πάντα βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες παίκτριες.

Η σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Κατά τη διάρκεια συμμετοχής της στο ριάλιτι, οι φήμες ήθελαν την παίκτρια να έχει σχέση με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστο Μάστορα. Οι εμφανίσεις της στο κέντρο διασκέδασης που τραγουδά «φούντωσαν» τα σενάρια και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένα από τα πιο hot ζευγάρια της Αθήνας.

Ο Χρήστος Μάστορας, ωστόσο, σε δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με την Χριστίνα Παπαδέλλη και πως είναι απλά φίλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη τραγωδία στην Καλαμάτα: Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε ταβέρνα!

«Δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι. Κάποιος έχει παρερμηνεύσει τα δεδομένα και έχει βγάλει λάθος συμπεράσματα» απάντησε όταν τον ρώτησαν αν δέχεται στυλιστικές συμβουλές από την κοπέλα του.

Ενώ όταν του ανέφεραν πως η Σπυροπούλου αναφέρει πράγματα για εκείνον, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Αυτό είναι τρομερό.»

Απαντώντας στο αν τον ενοχλεί που του «χρεώνουν» σχέσεις, ο τραγουδιστής είπε: «Οχι, είναι πραγματικά χαρά μου να μου χρεώνουν σχέσεις με όμορφες γυναίκες».

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share