Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks 2 - διαρροή: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί πριν από τον τελικό!

Ποια είναι;

31 Ιανουαρίου 2019 22:06
My Style Rocks 2 - διαρροή: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί πριν από τον τελικό!

Μία ημέρα έμεινε πριν από τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks.

Τριάντα παίκτριες πέρασαν από το πλατό του My Style Rocks, αλλά μόνο επτά κορίτσια κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική εβδομάδα. Μαρία Λέκα, Φωτεινή Τράκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ρόζα Κεντάλα και Νίνα Παπαϊωάννου είναι οι παίκτριες που διεκδικούν το στέμμα του στιλ και φυσικά, 30.000 ευρώ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το επεισόδιο πριν το μεγάλο τελικό, στο τέλος του οποίου μια κοπέλα θα αποχωρήσει. Τα spoilers, που επιβεβαιώθηκαν στην αποχώρηση της Εύας Μπάση, θέλουν την Ρόζα Κεντάλα να φτάνει στην πηγή αλλά μην πίνει νερό και να αποχωρεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: "Ξαφνικός θάνατος"!

Λίγες ώρες μετά το απογευματινό επεισόδιο, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί στο πλατό για τελευταία φορά τους τρεις κριτές Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο, αλλά και την Βίκυ Χατζηβασιλείου ως γκεστ κριτή. Τον ρυθμό στο ριάλιτι μόδας θα δώσει ο Γιώργος Τσαλίκης, ξεσηκώνοντας τους πάντες με τις επιτυχίες του.

Η μεγάλη νικήτρια θα αναδειχθεί τόσο από τη βαθμολογία των κριτών, όσο και από τη ψηφοφορία του κοινού. Από την κρίση των τηλεθεατών θα διαμορφωθεί μια κατάταξη από την οποία το κορίτσι της κορυφής θα λάβει 6 πόντους, το δεύτερο 5, το τρίτο 4 κ.οκ. Το ίδιο θα γίνει και στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, πάλι δηλαδή, η πρώτη θα πάρει 6, η δεύτερη 5 κ.οκ. Οι πόντοι του κοινού και των κριτών θα προστεθούν και έτσι θα βγει η νικήτρια.

 

Ροή ειδήσεων

Share