Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

My Style Rocks Gala: Ποια αποχώρησε και ποια κέρδισε τα 2.500 ευρώ; (Video)

Όλα όσα έγιναν στο gala!

7 Ιανουαρίου 2019 08:17
My Style Rocks Gala: Ποια αποχώρησε και ποια κέρδισε τα 2.500 ευρώ; (Video)

Στο τέλος φτάνει σιγά σιγά το Μy style Rocks. Χτες το βράδυ, τα κορίτσια αναμετρήθηκαν για το καλύτερο στυλ τοπ μοντέλου του παρελθόντος.

Στο τέλος της βραδιάς και ύστερα από πραγματικά πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι κριτές αποφάσισαν ποια ήταν η καλύτερη παίκτρια και ποια έπρεπε να αποχωρήσει.

Αυτή λοιπόν που έγινε πλουσιότερη κατά 2.500 ευρώ είναι η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη η οποία είχε ράψει ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα.

Αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως η Ρόζα έχει πέναλτι μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και έτσι έβγαινε κατευθείαν υποψήφια για αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ο «Τηλέμαχος» έρχεται με άγριες διαθέσεις και φέρνει πολικό κρύο με χιόνια!

Υποψήφιες προς αποχώρηση τελικά βρέθηκαν οι Πατρίτσια, Κωνσταντίνα, Ρόζα και Κόνυ, όμως τον τελευταίο λόγο είχε η κριτική επιτροπή.

Αποφάσισε λοιπόν το κορίτσι που θα παραμείνει να είναι η Κόνυ και στη συνέχεια, οι κριτές έσωσαν τη Ρόζα και τελικά έμειναν προς αποχώρηση η Κωνσταντίνα και η Πατρίτσια. Στο τέλος της βραδιάς, το κορίτσι που αποχώρησε από το My Style Rocks είναι η Πατρίτσια...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share