Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks 2: Ξέσπασε η Σουλτάτη με τους κριτές! Η συγγνώμη και τα δάκρυα (video)

"Να μας σέβεστε και εσείς όπως σας σεβόμαστε!"

2 Ιανουαρίου 2019 18:06
My Style Rocks 2: Ξέσπασε η Σουλτάτη με τους κριτές! Η συγγνώμη και τα δάκρυα (video)

Τα σχόλια των κριτών για τον αγαπημένο της, Ίωνα έφεραν την Κωνσταντίνα Σουλτάτη στα όρια της!

Τι συνέβη όμως και γιατί οι κριτές αναφέρθηκαν στον σύντροφο της νεαρής παίκτριας;

Οι τρεις κριτές του My Style Rocks, χθες ανέθεσαν ένα ιδιαίτερο concept στις παίκτριες. Ποιο ήταν αυτό;
Μα φυσικά να εμφανιστούν σήμερα με τους συντρόφους τους και να έχουν επιμεληθεί εκτός από το δικό τους ντύσιμο και εκείνων.

Η μια μετά την άλλη, οι παίκτριες παρουσίαζαν τα looks τους παρέα με τους αγαπημένους τους.

Η σειρά της Κωνσταντίνας Σουλτάτη έφτασε και κάθισε μπροστά από τους κριτές στο πλευρό του αγαπημένου της Ίωνα για να ακούσουν τα σχόλια τους και να βαθμολογηθούν.

Το ντύσιμο που είχε επιλέξει η Κωνσταντίνα Σουλτάτη για τον σύντροφο της, δεν ενθουσίασε τους κριτές οι οποίες ανέφεραν πως είναι πολύ εφηβικό για την ηλικία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φθιώτιδα: Επιχείρηση διάσωσης άνδρα που εγκλωβίστηκε στα χιόνια

Το ζευγάρι, βαθμολογήθηκε και αποχώρησε ώστε να πάει η Κωνσταντίνα στη θέση της και να σηκωθεί η επόμενη παίκτρια η οποία ήταν η Μαρία Λέκκα.

Την ώρα που η Μαρία παρουσίαζε το δικό της outfit, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρατήρησε πως η Κωνσταντίνα Σουλτάτη δεν ήταν στη θέση της. Η παίκτρια επέστρεψε με βουρκωμένα μάτια στη θέση της και ζήτησε την άδεια για να μιλήσει!

"Όπως σας σεβόμαστε να μας σέβεστε και εσείς! Δεν γίνεται να φέρνουμε εδώ τους ανθρώπους μας και να τους προσβάλλετε έτσι..." είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια αναφερόμενη στην κριτική που δέχτηκε λίγη ώρα πριν ο αγαπημένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τσολάκη: Τι συνέβη και δεν προβλήθηκε σήμερα το "Τι λέει";

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη από την Κωνσταντίνα λέγοντας της: "Ζητώ συγγνώμη αν θίχτηκες. Αλλά για ποιο λόγο να προσβάλλω τον άνθρωπο;".

Στη μέση μπήκε και η Νίνα που θέλησε να αναλάβει τον ρόλο του... πυροσβέστη ώστε να λήξει το θέμα αλλά αυτό δεν άρεσε στην νεαρή παίκτρια! "Δεν χρειάζομαι δικηγόρο!" της είπε!

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share