Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Η νέα παίκτρια που είναι πρώην σχέση παίκτη του Power Of Love! (photos)

Θα μοιράσει "εγκεφαλικά"!

18 Σεπτεμβρίου 2018 17:17
My Style Rocks: Η νέα παίκτρια που είναι πρώην σχέση παίκτη του Power Of Love! (photos)

Mπορεί η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα μόλις μία εβδομάδα όμως η ανανέωσή του, πέρα από τη συνολική διάρκειά του για την οποία γράψαμε σε άλλο ρεπορτάζ, θα γίνει και στο έμψυχο δυναμικό των παικτριών που θα προσπαθήσουν φέτος να κερδίσουν το στέμμα της νικήτριας.

Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης τη Δευτέρα θα μπει στο παιχνίδι μία νέα παίκτρια, όπως μας ενημέρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο φινάλε του Gala της Παρασκευής. Μία παίκτρια νέα αλλά όχι και τόσο άγνωστη που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο συνδέεται με τα ριάλιτι του Acun.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ειρωνεία του Γιώργου Λέντζα για τον Σάκη Τανιμανίδη! "Μια μέρα θα..."

Ο λόγος για την σέξι Κύπρια Ναταλί Κάτερ, η οποία δηλώνει γυμνάστρια αλλά και χορεύτρια σε πολλά κυπριακά κλαμπ. Η Ναταλί διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram αλλά οι περισσότεροι δεν την γνώρισαν από εκεί.

Η εκρηκτική Κύπρια μας συστήθηκε ως πρώην του παρουσιαστή του «Survival» Κώστα Σόμμερ αλλά και πρώην του δημοφιλούς παίκτη ενός άλλου ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Του Δώρου Παναγίδη από το «Power of Love», πριν αυτός γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια της 19χρονης Αθηνάς Χρυσαντίδου.

Θα καταφέρει η Ναταλί να καλύψει τη μία εβδομάδα που έχασε και θα μακροημερεύσει στο απογευματινό σόου; Η συνέχεια θα δείξει.

Η Ναταλί προς το παρόν μας συστήνεται μέσα από τις φωτογραφίσεις της στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στα Lidl: Αποσύρονται άρον άρον 43 προϊόντα που έχουν προκαλέσει 9 θανάτους στο εξωτερικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σώζεται το Mega; Εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα!

Πηγή: Dailymedia.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share