Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

My Style Rocks 2: Άγριος καβγάς στο πλατό! Δεν την άντεξαν οι κριτές! (video)

"Καλύτερα να αποχωρήσεις!"

14 Σεπτεμβρίου 2018 19:14
My Style Rocks 2: Άγριος καβγάς στο πλατό! Δεν την άντεξαν οι κριτές! (video)

Τι συνέβη στο πλατό;

"Αν δεν συμφωνείς με την κριτική επιτροπή μπορείς να αποχωρήσεις από το παιχνίδι! Και στο λέω με αγάπη! Ή ξεκολλάς από αυτό που έχεις στο μυαλό σου ή φεύγεις! Αν δεν ξεκολλήσεις θα τυραννιέσαι όσο είσαι εδώ στο παιχνίδι γιατί θα νιώθεις αδικημένη"!

Αυτή ήταν μόνο μια από τις ατάκες... φωτιά που ακούστηκαν στην κριτική της παίκτριας!

Η Τάνια Κοφινιώτη προκάλεσε πανικό στο πλατό του My Style Rocks! H παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με concept "Είμαι διευθύντρια περιοδικού και πάω σε meeting!".

Με αέρα και σίγουρη για τον εαυτό της η Τάνια, έκανε την πασαρέλα της αλλά οι κριτές απογοητεύθηκαν καθώς της τόνισαν τα άσχημα σημεία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην showbiz! Γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για βιασμό

Η αρνητική κριτική που της άσκησαν έκανε έξαλλη την παίκτρια όπου τους ρώτησε σε έντονο ύφος: "Δεν σας αρέσει τίποτα! Μήπως δεν πρέπει να βγαίνω από το σπίτι; Μήπως είμαι χοντρή; Αυτό το ρούχο αρέσει σε εκατομμύρια ανθρώπους πάνω μου, μόνο σε σας δεν αρέσει!"

Το τι επακολούθησε; Ο κακός χαμός! Οι τρεις κριτές ξέσπασαν σε γέλια για να μην αρχίσουν τα... γαλλικά ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα κάποια στιγμή προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα!

Η Τάνια πάντως φάνηκε να έχει... φουντώσει για τα καλά αφού ήταν κατά κόκκινη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν χάλασαν οι σχέσεις μας...": Πήρε θέση ο Σάκης Τανιμανίδης για την απουσία του Μαυρίδη από τον γάμο του!

Πηγή: youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share