Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Aγαπημένες γεύσεις παρέα με νέες, αυτή την Άνοιξη στα Starbucks!

13 Μαρτίου 2014
Aγαπημένες γεύσεις παρέα με νέες, αυτή την Άνοιξη στα Starbucks!

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, το απολαυστικό Caramel Macchiato είναι το τέλειο ρόφημα για να καλωσορίσεις την άνοιξη. Φέτος, η «οικογένεια» Macchiato μεγαλώνει και τα Starbucks® σε προσκαλούν να γευθείς την πιο απολαυστική τριλογία: νέο Hazelnut Macchiato, νέο Vanilla Macchiato και Caramel Macchiato.

- Hazelnut Macchiato: το νέο ρόφημα είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τις πλούσιες και ιδιαίτερα γλυκές γεύσεις. Οι λάτρεις των Starbucks® θα γευθούν από την πρώτη κιόλας γουλιά μια έντονη «έκρηξη» γλυκιάς πινελιάς καραμελωμένου φουντουκιού στον ουρανίσκο τους. Το φρέσκο γάλο στον ατμό, η πλούσια και γλυκιά βανίλια και ο σκουρόχρωμος καβουρδισμένος espresso καφές αποτελούν τον απόλυτο Macchiato συνδυασμό.
- Vanilla Macchiato: το νέο ρόφημα Macchiato, με αυθεντικό Starbucks espresso, φρέσκο γάλα και επικάλυψη από ένα γλυκό συνδυασμό βανίλιας Μαδαγασκάρης και καφέ ζάχαρης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ανοιξιάτικες ημέρες!
- Caramel Macchiato: το αυθεντικό ρόφημα, σήμα κατατεθέν για τα Starbucks®, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα! Δημιουργείται με φρέσκο γάλα στον ατμό, άρωμα βανίλιας μια δυνατή δόση Starbucks espresso με βελούδινη υφή και τελείωμα πλούσιας καραμέλας.

Και τα τρία τα απολαμβάνουμε ζεστά ή κρύα, ανάλογα με τη διάθεση μας και φυσικά τον «απρόβλεπτο» ανοιξιάτικο καιρό.

Αγαπημένες επιλογές espresso και καφέ για το σπίτι

- Starbucks Colombia Nariño, espresso μοναδικής προέλευσης: Αυτή την άνοιξη, μπορούμε να επιλέξουμε τον Colombia Nariño ως δεύτερη επιλογή espresso σε κάθε ρόφημα που επιλέγουμε στα Starbucks®, αλλά και ως καφέ σε κόκκους. Ο Colombia Nariño είναι καφές μοναδικής προέλευσης που καλλιεργείται στις Άνδεις, σε μια ηφαιστειογενή περιοχή της Κολομβίας. Διακρίνεται για την απαλή και παράλληλα σύνθετη γεύση του, το μέτριο σώμα και τις ιδιαίτερες νότες βοτάνων και καρυδιών, χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής Nariño της Κολομβίας.
- Starbucks Tribute BlendTM, το αγαπημένο, επετειακό χαρμάνι βρίσκεται και πάλι κοντά μας! Ένας ξεχωριστός καφές με πικάντικη γεύση και νότες μούρων και κερασιών που είναι αποτέλεσμα ένωσης χαρμανιών από την Παπούα-Νέα Γουινέα και την Κολομβία, με παλαιωμένους κόκκους από τη Σουμάτρα και κόκκους από την Αιθιοπία, που στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο.

Οι Starbucks barista μπορούν να μας αλέσουν και τις δύο αυτές επιλογές καφέ σε κόκκους ανάλογα με τη μηχανή καφέ που διαθέτουμε, για να απολαμβάνουμε πάντα Starbucks καφέ όπου και αν είμαστε, στο σπίτι ή στο γραφείο.

Αυτή την άνοιξη, τα Starbucks® μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε όλα τα επίπεδα τελειότητας ενός μοναδικού ροφήματος espresso που οι άρτια εκπαιδευμένοι barista δημιουργούν με την τεχνογνωσία και το πάθος τους για τον καφέ, όπως ακριβώς το θέλετε. Η δημιουργία των ροφημάτων Macchiato Trio είναι τέχνη για τα Starbucks® και το αποτέλεσμα σωστό αριστούργημα για εμάς να το απολαύσουμε!

 

Most Wanted

Ροή ειδήσεων

Share