Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάθε μήνας και μία διαφορετική ιστορία για 12 μυθικά Campari Cocktails. H Eva Green είναι η μούσα του #CampariCalendar για το 2015 και δίνει πνοή στις 12 iconic ιστορίες.

3 Φεβρουαρίου 2015
Κάθε μήνας και μία διαφορετική ιστορία για 12 μυθικά Campari Cocktails. H Eva Green είναι η μούσα του #CampariCalendar για το 2015 και δίνει πνοή στις 12 iconic ιστορίες.

Το Campari αποκαλύπτει το Ημερολόγιο του 2015 με την ονομασία ‘Mythology Mixology'. Το φετινό ημερολόγιο στο οποίο πρωταγωνιστεί η όμορφη - γεννημένη στη Γαλλία- ηθοποιός EvaGreen, είναι η 16ηέκδοση στη συλλογή των συλλεκτικών ημερολογίων και είναι αφιερωμένο στην μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορία του Campari μέσα από τις ιστορίες των 12 πιο αγαπημένων κλασσικών cocktails του.


Οιονειρικές εικόνες αυτής της χρονιάς απεικονίζουν με μια δόση φανταστικού τα όμορφα και σπάνια ανέκδοτα, τις ιστορίες και τα παράξενα πίσω από κάθε εικονική συνταγή. Από το κλασσικό Negroni cocktail, το οποίο δημιουργήθηκε από τον κόμη Camillo Negroni το 1919, μέχρι το μοντέρνο Campari Orange Passion, μια μοντέρνα προσέγγιση στο κλασσικό Campari Orange, το ημερολόγιο εξερευνά και αποθεώνει τις συνταγές που άντεξαν στο χρόνο και που ακόμα λατρεύονται στο σύγχρονο κόσμο. Οι υπόλοιπες ιστορίες συμπεριλαμβάνουν την δημιουργία του Americano το 1933, το οποίο λέγεται ότι πήρε το όνομα του από τον Primo Carnera, τον πρώτο Ιταλό που κατέκτησε τον τίτλο του heavyweight μποξστη Νέα Υόρκη,και του Campari&Seltz, του πιο δημοφιλούς ποτού στο Bar Camparino, που ανήκε στον Davide Campari. Το bar θα γιορτάσει τα 100στα του γενέθλια το 2015 και το απλό αλλά πολυτελές cocktail είναι ακόμα δημοφιλές όπως ακριβώς ήταν όταν άνοιξε έναν αιώνα πριν. Η λαμπερή ηρωίδα Eva Green, προσωποποιεί την εικονική,κλασσική και κομψή φύση του Campari με μια σειρά από υπέρκομψες δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών όπως οι Vivienne Westwood, Versace, Alaia και Christian Louboutin.


Η πρωταγωνίστρια του Ημερολογίου 2015, Eva Green σχολιάζει: "Για μένα αυτό το project ήταν κάτι πολύ περισσότερο από την δημιουργία ενός ημερολογίου. Ήταν η διήγηση μιας σειράς ιστοριών με έναν -γεμάτοφαντασία, δημιουργικότητα και ομορφιά- τρόπο,και αυτό ακριβώς είναι που επιτύχαμε. Αυτή τη χρονιά, αυτές οι ιστορίες είναι πιο κοντά στην καρδιά του Campari από οποιαδήποτε άλλη φορά και εγώπροσωπικά αισθάνομαι πολύ περήφανη που υπήρξαμέρος όλου αυτού. Το Ημερολόγιο του 2015 είναι μια παρακαταθήκη του Campari σαν μάρκα και βλέποντας όλες τις ιστορίες μαζί σε μια ενιαία συλλογή αποδεικνύει ότι όσο και να παλαιώσουν αυτές οι συνταγές , θα υπάρχει πάντα μια θέση για το Campari στο σύγχρονο κόσμο"


Οι φωτογραφίες του Ημερολογίου τραβήχτηκαν από την Julia Fullerton-Batten, μια διεθνώς καταξιωμένη φωτογράφο και την πρώτη γυναίκα που μπήκε πίσω από το φακό για το Ημερολόγιο Campari. Το μοναδικό ύφος της Julia, για το οποίο χρησιμοποιεί πολύ δημιουργικά σκηνικά και κινηματογραφικό φως, βοηθά στο να πει ιστορίες οπτικά και να αποτυπώσει μοναδικά την αίσθηση του διαχρονικού που είναι η κεντρική ιδέα του φετινού θέματος Mythology Mixology. Με το συνδυασμό της διαισθητικής της ματιάς και της ξεχωριστής της προσέγγισης η Julia ζωντανεύει κάθε ξεχωριστή ιστορία πίσω από τα κλασσικά Campari cocktails, με ένα μοντέρνο αλλά και καλλιτεχνικό τρόπο.


Για την εμπλοκή της στο project η Julia Fullerton-Batten σχολίασε: "Είμαι χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να φωτογραφήσω το Ημερολόγιο 2015 του Campari με πρωταγωνίστρια την Eva Green. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από το φετινό θέμα είναι η ευελιξία που μου έδωσε σαν φωτογράφο. Η δικιά μου δουλειά είναι να διηγούμαι ιστορίες οπότε έβαλα το Ημερολόγιο στην καρδιά μου. Μεέ να twist της ιστορίας, καταφέραμε να το κάνουμε πολύ σύγχρονο δείχνοντας τη διαχρονικότητα του Campari σαν μάρκα. Ελπίζω και οι άλλοι να το αγαπήσουν όσο και εγώ."


Ο Bob Kunze-Concewitz, CEO του Gruppo Campari σχολίασε: "Έχουμε μια πολύ προσωπική σχέση με το φετινό Ημερολόγιο Campari αφού σχεδιάστηκε για να αποθεώνει την ίδια τη μάρκα. Το θέμα, Mixology Mythology, είναι ουσιαστικά η εξερεύνηση της προσωπικότητας της μάρκας του Campari- το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Οδηγεί τους οπαδούς του σε ένα συναρπαστικό ταξίδι όπου δεν μαθαίνουν μόνο για την ιστορία του αλλά και για το πως θα είναι η μάρκα στο μέλλον και μαζί φανταζόμαστε που μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό. Η Eva Green ενσάρκωσε όλο το πάθος της μάρκας στη φωτογράφιση αυτής της χρονιάς, πετυχαίνοντας την τέλεια ισορροπία της κλασικής ομορφιάς με ένα πολύ μοντέρνο και σύγχρονο τρόπο που αντανακλά την ευελιξία της μάρκας."


Το Ημερολόγιο Campari, από το οποίο μόνο 9.999 κόπιες εκτυπώνονται, δεν είναι προς πώληση αλλά θα διανεμηθεί σε φίλους του Campari σε όλο τον κόσμο.

 

Most Wanted

Ροή ειδήσεων

Share