Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μία ανανεωμένη DiRENT a car

17 Σεπτεμβρίου 2020 15:32
Μία ανανεωμένη DiRENT a car

Η DiRENT a car έχει ανανεώσει το στόλο αυτοκινήτων της, όπως κάθε χρόνο, και σχέδια για πρόσβαση σε πολλούς νέους προορισμούς, άγνωστους στους περισσότερους.

Το όχημα είναι ένα μέσο όπου δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους, ως τουρίστες ή ακόμη και κάτοικους της χώρας, να εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς εύκολα και με άνεση. Η DiRENT a car παρέχει το όχημα για την εξερεύνηση διαφόρων προορισμών και παράλληλα πληροφορίες και προτάσεις για εύκολες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Με τα καινούργια οχήματα και τις ανανεωμένες πληροφορίες για διάφορους προορισμούς η DiRENT a car είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει ταξιδιώτες από διάφορες εθνικότητες και ηλικίες.

Dirent car

Πλέον οι διακοπές και εξορμήσεις εμπλουτίζονται με διάφορες δραστηριότητες παρεχόμενες από την DiRENT a car για να γίνει ο ελεύθερος χρόνος του ανθρώπου πιό ποιοτικός και ευχάριστος.

Η DiRENT a car δραστηριοποιείτε στο χώρο του τουρισμού από το 2001 και εξυπηρετεί σε πάνω από 100 προορισμούς στην Ελλάδα.Dirent a car [email protected] www.direntacar.gr Τ/F: +30 2310 47337714th km Thessaloniki - N. Michaniona, Thermi, PC 57001 | Central Offices

Dirent logo

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share