Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

10+1 τρόποι για να μυρίζει το αυτοκίνητο σας τέλεια!

Δεν υπάρχουν πιο εύκολα κόλπα!

26 Σεπτεμβρίου 2019 15:42
10+1 τρόποι για να μυρίζει το αυτοκίνητο σας τέλεια!

Είστε από εκείνους που θέλετε το αυτοκίνητο σας να μυρίζει τέλεια χειμώνα καλοκαίρι και το πηγαίνετε συνέχεια σε πλυντήριο αυτοκινήτων; Υπάρχουν 11 πανεύκολοι τρόποι για να το πετύχετε!

Αν δεν έχετε χρόνο για βαθύ καθαρισμό λόγω πολλών υποχρεώσεων, δείτε παρακάτω εύκολους τρόπους για να απομακρύνετε τι μυρωδιές από το αυτοκίνητο σας. Πως να κρυώσετε το ζεστό σας αυτοκίνητο μέσα σε δευτερόλεπτα!

Φτιάξτε ένα μη τοξικό αποσμητικό χώρου από μαγειρική σόδα και αιθέρια έλαια. Η μαγειρική σόδα απορροφά δυσάρεστες οσμές, ενώ τα αιθέρια έλαια προσθέτουν ευχάριστο άρωμα στο αυτοκίνητό σας.

Αυτοκίνητο μυρωδιά

Κολλήστε μπάλες από βαμβάκι σε ένα μανταλάκι και προσθέστε 5-10 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Τοποθετήστε το στους αεραγωγούς , ενεργοποιήστε τον αέρα και το αυτοκίνητό σας θα μυρίζει υπέροχα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Βάλτε αρωματικούς κύβους κερί σε ένα βάζο και ανοίξτε τρύπες στο καπάκι για να δημιουργήσετε ένα αποσμητικό χώρου που μυρίζει υπέροχα στο αυτοκίνητο, καθώς το κερί θα λιώνει από τη ζέστη του καλοκαιριού.

Ή φτιάξτε ένα αποσμητικό χώρου τζελ χρησιμοποιώντας χάντρες νερού και αιθέρια έλαια. Βάλτε τα σε ένα βάζο με καπάκι (με τρύπες) ώστε να μην χυθούν, προφανώς.

Το αποσμητικό από αιθέριο έλαιο και ρύζι είναι μια έξυπνη λύση. Βάλτε το σε ένα βάζο με μικρές τρύπες στο καπάκι και μόλις το άρωμα σταματάει αν μυρίζει, απλά κουνήστε το λίγο για να ξαναμυρίσει.

Αυτοκίνητο μυρωδιά

Πάρτε ένα μπουκαλάκι 60ml, προσθέστε οινόπνευμα ή βότκα, αιθέρια έλαια και μια πρέζα αλάτι, και έχετε ένα αποσμητικό χώρου σπρέι για το αυτοκίνητο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Ψεκάστε μια φέτα δέντρου με αιθέριο έλαιο και κρεμάσετε την από τον καθρέπτη

Φτιάξτε ένα μικρό στεφάνι από μάλλινες μπαλίτσες και ψεκάστε τις με το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο.

Φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό για τις μυρωδιές από την ταπετσαρία και τα καθίσματα του αυτοκίνητου. Το μόνο που χρειάζεται είναι μαλακτικό ρούχων, μαγειρική σόδα, ζεστό νερό και ένα μπουκάλι ψεκασμού.

Βάλτε σε μια χαριτωμένη μπαντάνα αποξηραμένα βότανα, μπαχαρικά, τσάι και αιθέρια έλαια και κρεμάστε τη στο αυτοκίνητό σας.

Αυτό είναι το μυστικό για να λάμπουν οι ζάντες του αυτοκινήτου σας!

Σας αρέσει το αυτοκίνητο σας να είναι καθαρό και να το κάνετε μόνοι σας; Η καθαριότητα είναι το άλφα και το ωμέγα για όσους θέλουν να κυκλοφορούν και να ξεχωρίζουν με το αυτοκίνητο τους! Ποιο είναι όμως το μυστικό για να λάμπουν οι ζάντες του αυτοκινήτου σας για πολύ καιρό; Πώς να αφαιρέσεις λεκέδες φαγητού από τα καθίσματα του αυτοκινήτου!

Όλα είναι πεντακάθαρα, εξωτερικά κι εσωτερικά και ανέγγιχτα! Φυσικά, όμως, με την χρήση, το αυτοκίνητο λερώνει και η όψη μιας βρώμικης ζάντας σου προκαλεί πραγματικά αρνητικά συναισθήματα!

Τώρα, όμως, μπορείς, χωρίς να κουνήσεις το αυτοκίνητό σου απ’ το πάρκινγκ σου, να κάνεις τις ζάντες σου να λάμπουν!

Αυτοκίνητο καθαριότητα

Τι θα χρειαστείς;

Μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα

1 κ.σ. απορρυπαντικό πιάτων

2 φλιτζάνια ζεστό νερό

Ένα μπολ

Πώς θα το φτιάξεις;

Χρησιμοποίησε ένα μαλακό σφουγγάρι ή μια πετσέτα για να πλύνεις τις ζάντες.

Τρίψε απαλά τα ελαστικά, τα τακάκια και τις ζάντες.

Ξέπλυνε με νερό και οι ζάντες σου θα λάμπουν!

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share