Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στην αγορά: Ανακαλούνται άρον άρον από την αγορά ΙΧ που οδηγούν χιλιάδες Έλληνες!

Συναγερμός!

21 Δεκεμβρίου 2018 10:08
Χαμός στην αγορά: Ανακαλούνται άρον άρον από την αγορά ΙΧ που οδηγούν χιλιάδες Έλληνες!

Πρόγραμμα ανάκλησης επιβατικών Mercedes-Benz GLC και C - Class (ΚΣ 253 και 205) για ενημέρωση του λογισμικού του εγκεφάλου Audio 20.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων MERCEDES-BENZ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης επιβατικών Mercedes-Benz GLC και C - Class (ΚΣ 253 και 205).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Κωνσταντίνος Αργυρός; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια! - Ποιος είναι ο «άγνωστος» σύζυγός της; (video)

Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 452 οχήματα, παραγωγής ετών 2017 - 2018. Στα εμπλεκόμενα οχήματα διαπιστώθηκε ότι το λογισμικό του εγκεφάλου Audio 20 δεν πληροί τις προδιαγραφές. Λόγω εσφαλμένης επεξεργασίας των σημάτων, ενδέχεται να μην εμφανίζεται σωστά η κατάσταση του αερόσακου συνοδηγού, που προβάλλεται στην κεντρική κονσόλα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορεί να ενημερωθεί ο οδηγός σωστά για την πραγματική κατάσταση ενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού και, κατά συνέπεια, να αντιδράσει κατάλληλα σε πιθανή εσφαλμένη αναγνώριση κατειλημμένου καθίσματος. Εξαιτίας αυτού θα μπορούσε να αυξηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού για τον συνοδηγό σε περίπτωση ατυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 3 Διαρροή: Έσκασε τώρα: Μόλις αυτοανακοινώθηκε το πρώτο όνομα! Μιλάμε για θρύλο και Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να ενημερωθεί το λογισμικό του εγκεφάλου Audio 20, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share