Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να μη σας κλέψουν το αυτοκίνητο! (video)

Μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική

17 Ιουλίου 2018 11:05
Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο για να μη σας κλέψουν το αυτοκίνητο! (video)

Όσο... χαζό κι αν ακούγεται, αν τυλίξετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με αλουμινόχαρτο τότε θα το προστατεύσετε από τους κλέφτες. Αναφερόμαστε στα μοντέλα με σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, που πλησιάζεις στο όχημα και εκείνο ξεκλειδώνει με το πάτημα του μπουτόν στη χειρολαβή, αυτόματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nεκρός από ναρκωτικά ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ; Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο δωμάτιο του!

Οι κλέφτες έχουν ανακαλύψει κάποιες συσκευές αναμετάδοσης της συχνότητας που ξεγελούν το αυτοκίνητο και δουλεύουν με έναν πολύ απλό τρόπο. Πάνε το ένα μέρος της συσκευής κοντά στο σπίτι που βρίσκεται το κλειδί, το άλλο μέρος δίπλα στο αυτοκίνητο και αυτό νομίζει πως το πραγματικό κλειδί βρίσκεται κοντά του.

Έτσι ξεκλειδώνει και με το πάτημα του κουμπιού στο εσωτερικό, παίρνει και μπρος, με αποτέλεσμα οι ληστές να φεύγουν οδηγώντας το (παράδειγμα στο βίντεο παρακάτω).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης: Τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του Μαρία λίγο πριν τον αναπάντεχο θάνατο...

Οι ειδικοί όμως, μας συστήνουν να τυλίγουμε αυτού του είδους τα κλειδιά με αλουμινόχαρτο και έτσι ο τρόπος που εξηγούμε παραπάνω δεν μπορεί να εφαρμοστεί καθώς το υλικό μπλοκάρει την αναμετάδοση της συχνότητας.

Βέβαια, μια πιο καλή λύση είναι η αγορά μιας ειδικής θήκης φύλαξης κλειδιών αυτοκινήτου στο σπίτι που κοστίζει λίγα χρήματα και κάνει την ίδια δουλειά, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κόβετε αλουμινόχαρτο και να τυλίγετε το κλειδί.

Δείτε το βίντεο κάτω από τις διαφημίσεις του Athensmagazine.gr:

 

Cars

Ροή ειδήσεων

Share