Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε στη Λάρισα το "Ιστορικό Ράλι" της χώρας

13 Οκτωβρίου 2017 22:30
Ξεκίνησε στη Λάρισα το

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά από το αρχαίο θέατρο της Λάρισας το απόγευμα, για να παρακολουθήσει την εκκίνηση του Ιστορικού Ράλι Ελλάδας, που διοργανώνεται φέτος στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Η Αφροδίτη στη Ζυγό! Ερωτικές προβλέψεις ως τις 06/11!

Σημειώνεται πως 59 πληρώματα δηλώνουν το «παρών» στην αθλητική διοργάνωση, με εξαιρετικές διαδρομές στη Θεσσαλία, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι έναν, αλλά έξι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημ. Τάχο, συνομίλησαν με τα στελέχη της διοργάνωσης αλλά και μέλη των αγωνιστικών ομάδων, ενώ ενημερώθηκαν και για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.



Ο δήμαρχος, στο τέλος της ενημέρωσης, ευχήθηκε «καλούς, πετυχημένους και ασφαλείς αγώνες» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Λάρισα και η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει τη διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Σημειώνεται ότι τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής αγώνας Regularity, διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας ΟΜΑΕ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τη Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Σερρών. Επίτιμος διοργανωτής των αγώνων είναι ο δήμος Λάρισας.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share