Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O σύγχρονος άνδρας της πόλης!

Η ζωή στην πόλη είναι έντονη

23 Απριλίου 2018 14:48
O σύγχρονος άνδρας της πόλης!

Η ζωή στην πόλη είναι έντονη. Καμία ημέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη, υπάρχουν στιγμές που θα σε συναρπάσουν ενώ άλλες θα προτιμούσες να είσαι στο σπίτι. Όπως και αν είναι η ημέρα σου όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προτιμούσες να μένεις οπουδήποτε αλλού, η πόλη σου δίνει ζωή, ο παλμός της είναι και δικός σου.

Ο σύγχρονος άνδρας της πόλης ισορροπεί ανάμεσα σε πολλά. Δουλειά, ασχολίες, διασκέδαση, φίλοι. Ζει τη ζωή του με τον τρόπο που αυτός θέλει, χωρίς συμβιβασμούς. Περιποιείται τον εαυτό του, και διαλέγει με προσοχή τόσο τα ρούχα που θα φορέσει όσο και τα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσει. Για την περιποίησή του ο σύγχρονος άνδρας της πόλης διαλέγει τη νέα σειρά του STR8, AHEAD.

Εδώ και 19 χρόνια το STR8 παρακινεί κάθε νέο άνδρα να θέτει στόχους και να προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να τους πραγματοποιήσει.

Να θέλει πάντα τα καλύτερα για τον εαυτό του, να κάνει μεγάλα όνειρα και να αγωνίζεται να τα πραγματοποιήσει χωρίς να το βάζει κάτω. Ιδανικός εκφραστής αυτής της νοοτροπίας είναι ο ambassador του STR8, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης που πάντα αγωνίζεται χωρίς να χάνει τους στόχους του από τα μάτια του, βάζει την υπογραφή του στο AHEAD και μας εμπνέει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. To AHEAD με μοναδικές νότες από ξύλο φτέρης, φρούτα και βότανα προσδίδει έναν αέρα υπεροχής και μυστηρίου σε όποιον το φοράει. Είναι το ιδανικό άρωμα για τον σύγχρονο άνδρα της πόλης.

Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στις παραπάνω περιγραφές, δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για το άρωμα που θα σε αντιπροσωπεύει. Το STR8 ΑΗΕΑD είναι εδώ.

Follow us: @STR8Greece στο Facebook και @str8myway_official στο Instagram!

 

Men

Ροή ειδήσεων

Share