Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι άντρες αποκαλύπτουν τους λόγους που βαριούνται να κάνουν έρωτα με την γυναίκα τους!

16 Ιουνίου 2017 16:05
Οι άντρες αποκαλύπτουν τους λόγους που βαριούνται να κάνουν έρωτα με την γυναίκα τους!

Ύστερα από απαίτηση των συζύγων συζητήσαμε μαζί τους τι τους την "σπάει" και τι τους ξενερώνει ερωτικά στην γυναίκα τους.

Από τις απαντήσεις θα καταλάβετε ότι ευτυχώς υπάρχουν και ζευγάρια που η συζυγική ζωή, ο γάμος με όλη την καθημερινότητα και τη ρουτίνα του, δεν επηρεάζει καθόλου την ερωτική τους ζωή και όπως λέει και ο φίλος Ιάκωβος: "Εγώ κάνω ακόμα 20 χρόνια μετά". Ή ο Γιάννης που τονίζει "ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ, ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ! ΝΑΙ, ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ". Και δεν είναι οι μόνοι, καθώς ο Παντελής προσθέτει: "Το ερώτημα δεν με αγγίζει καν... Με την γυναίκα μου έχω σπάσει το φράγμα Του έρωτα. Ο όρος σεξ είναι παρωχημένος για μένα. Είναι άλλωστε (στα δικά μου μάτια) sex bomb".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του Χρανιώτη μετά την αποχώρηση του! Τι αποκάλυψε για την φιλία του με τον Αγγελόπουλου και για ποιο λόγο συγκινήθηκε; (video)

Εξαιρετικά μέχρι εδώ.

Υπάρχουν, βεβαίως και σύζυγοι, που τους την σπάνε μικροπράγματα, όπως του φίλτατου Παναγιώτη:

Αυτό που μπορεί να μου την σπάσει είναι σίγουρα οτιδήποτε είναι καρό! Οι πιτζάμες της, η κουβέρτα η πικέ που τυλίγεται το βράδυ στον καναπέ, οι κάλτσες της... όχι άλλο καρό! Μια χαρά του πάει, του τραπεζομάντηλου το καρό, πουθενά αλλού καρό!
Ψιλοπράγματα διότι λύνονται με ένα άλλο ύφασμα…

Ο Ντίνος, ο καημένος είπε: "Καμιά φορά, απλά, είμαι κουρασμένος". Ανθρώπινο, κορίτσια. Ένα ποδόλουτρο θα βοηθούσε.

Πολύ σοφοί κι εκείνοι που ξέρουν ακριβώς τι τους γίνεται, όπως, ο κύριος Κώστας: "Δεν είναι απαραίτητο να σε χαλάει κάτι συγκεκριμένο στη σύντροφό σου. Το σεξ είναι καθαρά θέμα χημείας. Υπάρχουν πολλοί καθημερινοί λόγοι που μπορούν να χαλάσουν, έστω και παροδικά, αυτή τη χημεία. Κάποια καθημερινά μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα ίσως. Ωστόσο το σημαντικότερο είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Το στρες, το άγχος και η άσχημη ψυχολογία επιδρούν άμεσα στη σεξουαλική μας ζωή. Οπότε αν είμαστε καλά μέσα μας, τίποτα άλλο δε μπορεί πραγματικά να χαλάσει τη σεξουαλική μας ζωή".

Ευτυχώς υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν χιούμορ, όπως ο Χάρης: "Να πηδήξω την γυναίκα μου; Ντροπή, είναι συγγενής πρώτου βαθμού" ή ο Νίκος: "«Τι; Να μου κάνει η γυναίκα μου στοματικό έρωτα; Και μετά να πάει να σκεπάσει τα παιδιά;". Υπάρχουν βεβαίως και σχετικά αστεία: Εμένα μου αρέσει να κάνω έρωτα το πρωί, εκείνης το βράδυ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποια θα είναι τελική τετράδα στον ημιτελικό; Η απίστευτη ανατροπή και η αποχώρηση του... Κωνσταντίνου Βασάλου!

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα…

"Είναι δυστυχώς η φυσική ροή των πραγμάτων. Στην αρχή είναι τρέλα να την αγκαλιάζεις να την χαϊδεύεις. θέλεις να αποδείξεις ότι είσαι super εραστής και ότι δεν έχεις σχέση με όποιον είχε πάει μέχρι τότε. Σιγά σιγά αυτό καταλαγιάζει και στο τέλος ενώ αγαπάς την γυναίκα σου δεν τρελαίνεσαι να κάνεις έρωτα μαζί της".

Μάλισταααα. Η φορά του χρόνου. Η επανάληψη του ίδιου φαγητού και όλα αυτά τα κλισέ και jokes που λέγονται όταν πολλά παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό.

Προσέξτε την επόμενη άποψη κορίτσια...

Το σεξ εκτός γάμου, βελτιώνει την ερωτική ζωή των ζευγαριών, Θεέ μου, γιατί μου έστειλε να διαβάσω το email τούτο;
Πώς είπατε κύριε Δημήτρη μου; Συγνώμη, δεν διάβασα καλά; Τότε κύριε Δημητράκη μου, ποιος ο λόγος να παντρευτείτε μία γυναίκα που πιστεύει στην αιώνια αφοσίωση; Ε; Γιατί δεν μένατε ελεύθερο πουλί και από κανάρα σε κανάρα να πετάτε; Έχει κι άλλο, στο ίδιο πνεύμα. Ο Λευτέρης τονίζει: "Έχετε δει πόσες ωραίες γυναίκες κυκλοφορούν;". Έχω. Ε, και; Τι; Να τη πηδήξουμε όλες τις ωραίες;

Τα χάπια μου.

Πάντως, από αυτή την μικρή έρευνα, προέκυψαν απαντήσεις που ίσως βοηθήσουν εκείνα τα ζευγάρια που δεν θέλουν να έλθουν σε ερωτική συνεύρεση με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά κυρίως μεταξύ τους. Όπως η απάντηση του Βαγγέλη, που λέει:

Δεν μπορώ να κάνω σεξ με την γυναίκα μου, διότι αγχώνομαι. Αγχώνομαι μήπως δεν τα καταφέρω. Να παραμείνω γερός και δυνατός, όσο εκείνη επιθυμεί.
Υπάρχει άγχος κορίτσια στα αγόρια σας. Μην τα αγχώνετε, αλλά κυρίως (και πάλι όπως προέκυψε από την έρευνα) μην τους πείτε ποτέ: "δεν πειράζει μωρό μου, συμβαίνουν αυτά". Χειρότερη ατάκα - παρηγοριά από αυτή δεν υπάρχει λένε οι άντρες.

Διαβάστε κι αυτό: "Η γυναίκα μου και πιστεύω πολλές γυναίκες, έχουν στο μυαλό του μια συγκεκριμένη σειρά για το σεξ. Θα πάμε εκεί, μετά θα κάνουμε αυτό, θα του πω εκείνο, θα μου πει το άλλο, θα φιληθούμε, θα μου βγάλει τα ρούχα… Αν αυτό το σχέδιο χαλάσει, φαίνεται στο πρόσωπό της κι εγώ το βλέπω και καταλαβαίνω ότι κάτι την έχει πειράξει, αλλά δεν ξέρω τι, γιατί το πλάνο ήταν αποκλειστικά δικό της, αλλά τώρα, να, κοίτα με, ξενέρωσα κι εγώώώ", περιγράφει ο Μάνος. Όντως ρε κορίτσια;

Ειπώθηκε και κάτι ακόμα σοβαρό:

Οι γυναίκες έχετε φτωχές φαντασιώσεις και αν θέλετε να μπαίνετε στο παιχνίδι αυτό, θα πρέπει οι ορίζοντες να ανοιχθούν.
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά ο Τζίμης μας είπε και βαρετές. Επίσης, συνεχίζει "όταν κάνουμε σεξ, κάνουμε σεξ, τίποτα άλλο, κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα εκείνη την στιγμή".

Τι συμπεραίνετε από όλα αυτά;

Αρχικά, ευτυχώς πολλά παντρεμένα ζευγάρια είναι ακόμα ερωτευμένα και κάνουν σεξ κι έτσι η γη γυρίζει. Υπάρχουν πολλά ακόμα που ίσως έχουν βαρεθεί, αλλά από την στιγμή που υπάρχει χιούμορ, υπάρχει ελπίδα. Υπάρχουν κι εκείνα που δικαίως ο άντρας ζορίζεται, διότι οι γυναίκες, ακόμα και στο σεξ είμαστε απαιτητικές, ενώ το ζητούμενο θα έπρεπε να είναι η απόλαυση και μόνο αυτή. Τι κατάλαβα εγώ; Στο σεξ πρέπει να γίνω άντρας. Σεξ και τίποτα άλλο. Ούτε αγάπη, ούτε έρωτας. Η ατμόσφαιρα, τα κεριά, οι ατάκες τζάμπα πάνε. Απάθεια στην προσπάθεια που δεν είχε αίσιο τέλος, πείτε το πολύ πολύ μετά: "αγάπη μου, θες μια μπύρα;". Προς Θεού μην φοράτε ποτέ καρό στο σπίτι. Αγοράστε κανένα σέξι εσώρουχο. Μη περιμένετε να το φέρει. Εμπλουτίστε το ρεπερτόριό σας. Μην κολλάτε στην ροή των φαντασιώσεων. Να είστε ευέλικτες.

Για homework, κυρίες μου, να δείτε πολλές ταινίες τύπου 50 αποχρώσεων του γκρι και ακόμα χειρότερες.

 

Men

Ροή ειδήσεων

Share