Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ραντεβού θανάτου στην Αθήνα με οπαδούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, Σέρβων και Κροατών

3 Νοεμβρίου 2015
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ραντεβού θανάτου στην Αθήνα με οπαδούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, Σέρβων και Κροατών

“Ραντεβού θανάτου” που εμπλέκει οπαδούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα φοβάται η ΕΛ.ΑΣ.

Η ασφάλεια βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς το μείγμα των εν λόγω οπαδών είναι εκρηκτικό και μάλιστα συναντώνται στην Ελλάδα, πριν από δύο κορυφαία αθλητικά γεγονότα, το ματς των “ερυθρόλευκων” με την Ντιναμό για το Champions League και αυτό του Παναθηναϊκού με τους Πειραιώτες, στις 21 Νοεμβρίου.

Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες ερευνά, για τον εντοπισμό ύποπτων για σοβαρά επεισόδια οπαδών καθώς πρόκειται για ορκισμένους εχθρούς που έχουν αφήσει θύματα στον δρόμο. Οι πληροφορίες για την κάθοδο στην Αθήνα οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και οργανωμένων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επιβεβαιώθηκαν.

Σέρβοι οπαδοί, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους “ερυθρόλευκους” συνελήφθησαν στα Τέμπη με σιδερόβεργες, πέτρες, δοκάρια κ.α. Στους δε οπαδούς της Ντιναμό, ο οποίοι είναι... επικηρυγμένοι από τη διοίκηση της ομάδας τους, έχει απαγορευθεί η είσοδός τους στο “Γ. Καραϊσκάκης” και δεν τους έχουν δοθεί εισιτήρια, λόγω υψηλής της επικινδυνότητας της παρουσίας τους. Ετσι, ήρθαν στη χώρα μας ως τουρίστες, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι θα πράξουν αναλόγως. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την κροατική ομάδα στο Ζάγκρεμπ, δέχθηκαν επίθεση Ελληνες δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την “ερυθρόλευκη” αποστολή για να καλύψουν το γεγονός.

Ωστόσο, στο τρομακτικό σενάριο δεν εμπλέκονται μόνο Σέρβοι, Κροάτες και “ερυθρόλευκοι”, αλλά και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η ΕΛ. ΑΣ. έχει την πληροφορία ότι κεφαλές των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενούνται στην Αθήνα από φιλάθλους του “τριφυλλιού”. Επίσης, κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι οπαδοί των “πράσινων” έταξαν ότι για κάθε ένα Κροάτη οπαδό θα υπάρχουν δύο του Παναθηναϊκού ως... σύμμαχοι. Τα μέσα της Κροατίας υποστηρίζουν ότι στην πρωτεύουσα βρίσκονται 300 οπαδοί της Ντιναμό.

Πηγή: Newsit

 

Men

Ροή ειδήσεων

Share