Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Τελικός MasterChef 2024: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000€ (video)

Στον τελευταίο φάκελο κρίθηκε το αποτέλεσμα

14 Ιουνίου 2024 00:54
Τελικός MasterChef 2024: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000€ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις ολοκληρώθηκε ο Μεγάλος Τελικός του MasterChef 2024 με τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλo να υποδέχονται τη Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο!

24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό μαραθώνιο αλλά αυτοί οι δύο ήταν οι καλύτεροι και κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απαιτητική μαγειρική δοκιμασία.

Δείτε επίσης: Τελικός MasterChef: Δάκρυσε on air ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - «Θα κοιμάμαι στο πάρκινγκ μέχρι να με πάρετε»

Ο τελικός παίχτηκε σε τρία στάδια: Mystery Box η πρώτη δοκιμασία, Tεστ Δημιουργικότητας η δεύτερη και απόψε η σημαντικότερη και πιο κρίσιμη Δοκιμασία Αντιγραφής. Η Χριστίνα και ο Λευτέρης είχαν την τιμή και τη χαρά να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz, που έκρινε και το αποτέλεσμα! Εκείνος ήταν που έκανε και το tie break!

Ο guest κριτής έκρινε τον Έλληνα MasterChef 2024

Το άγχος επικράτησε στις δύο πρώτες δοκιμασίες, με τους δύο φιναλίστ να συγκεντρώσουν 14 πόντους ο καθένας – από 7 βαθμολογήθηκαν στην καθεμία. «Μέσα στον φάκελο υπάρχει ένα 9 και ένα 7», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, παίρνοντας στα χέρια του τα τελικά αποτελέσματα, για να ανακοινώσει ότι την υψηλότερη βαθμολογία πήρε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, που έγινε και ο νέος Έλληνας MasterChef για το 2024 και κέρδισε τα 100.000€

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ο Λευτέρης αφιέρωσε το βραβείο στον θείο του, που παρακολούθησε την προσπάθειά του, αλλά έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τον δει να κερδίζει τον Μεγάλο Τελικό του MasterChef 2024. Χειροκροτήματα κέρδισε επίσης η Χριστίνα Χριστόφη ως επάξια φιναλίστ, η μοναδική γυναίκα για μήνες στον διαγωνισμό, που αποχώρησε με 30.000€.

 

Ροή ειδήσεων

Share