Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στο MasterChef: «Χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν αποδείχθηκες π@#τ@ν@» (Video)

«Tι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό»

13 Μαρτίου 2023 12:13
Χαμός στο MasterChef: «Χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν αποδείχθηκες π@#τ@ν@» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόκκινη ομάδα του MasterChef ήταν εκείνη που ηττήθηκε από την μπλε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, μια εξέλιξη που προκάλεσε πολλές εντάσεις. Παράλληλα, ανεπιθύμητη φαίνεται πως είναι η Μαρία Μπέη στους συμπαίκτες τους στο MasterChef, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης, ενώ η Στέλλα Κάτσε βρήκε εκ νέου τον τρόπο να μοιράσει απολαυστικές ατάκες.

«Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες πουτ…! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό».

Η διαγωνιζόμενη του MasterChef δεν ψήφισε την Μαρία Ματσούκαρου.

«Τα κάναμε όλοι μαζί σαλάτα! Είμαστε οι 18 καλύτεροι, μπράβο μας! Γελάει ο κόσμος» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής το βράδυ της Κυριακής στο STAR.

Master Chef: "Πνίγηκε" από τα γέλια διαγωνιζόμενος - Το επικό σχόλιο Κοντιζά που έκανε όλους να γελάσουν

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef o Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις chef κριτές στο test δημιουργικότητας και σήμερα κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκινητική ιστορία διαγωνιζομένου.

Οι τρεις υποψήφιοι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, τόσο γευστικών όσο και τεχνικής, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η καμπάνα περιλάμβανε ένα ορτύκι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τονίζει πώς δεν θέλουν να βρουν τρύπες πάνω του.

Αφού οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο προκειμένου να έχουν εικόνα και των γεύσεων, ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την πάσα και χαρακτήρισε τους εαυτούς τους «Τρύπες», με τον Σωτήρη Κοντιζά να τραγουδά το «Τότε τι κρίμα».

Ο Παύλος που εκείνη την ώρα δοκίμαζε το πιάτο παραλίγο να πνιγεί με αυτά που άκουγε!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share