Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 6 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: «Μιλάμε για μαχήτρια... Terminator, χωρίς πλάκα» - Οι διθυραμβικές δηλώσεις του μεγάλου νικητή (video)

Όλα όσα ανέφερε για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

16 Ιουνίου 2022 11:12
MasterChef 6 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: «Μιλάμε για μαχήτρια... Terminator, χωρίς πλάκα» - Οι διθυραμβικές δηλώσεις του μεγάλου νικητή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Πέμπτης (16/6) ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star». Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος σχεδόν μετά από 5,5 μήνες στο μαγειρικό ριάλιτι του Star μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την Καλλιόπη Μπεζαντέ η οποία ήταν εκείνη η οποία παρά το γεγονός ότι έφτασε στην πηγή, δεν μπόρεσε να πιει νερό.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια πραγματικά, το προσπαθεί πάρα πολύ, το θέλει πάρα πολύ, το αγαπάει πάρα πολύ εκεί φαίνεται αυτό. Είναι terminator χωρίς πλάκα, έχε βγάλει το μισό MasterChef 6 έξω από το παιχνίδι».

Παράλληλα, θυμηθείτε το βιογραφικό του μεγάλου νικητή του MasterChef 6, όπως σας το παρουσιάσαμε νωρίτερα.

MasterChef 6: Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου για την Καλλιόπη Μπεζαντέ

Αυτό είναι το προφίλ του Παναγιώτη στο Instagram

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/6) με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν. Σε μία σκληρή μάχη που έδωσε με την Καλλιόπη, ο Παναγιώτης κατάφερε να αποσπάσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και έτσι πήρε τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef και μαζί του τα 50.000 ευρώ.

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

To όνομά του στο Instagram είναι panos.koumoundouros και μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως είναι αυτός που κερδίζει το ριάλιτι, οι followers του εκτοξεύθηκαν. Ο ίδιος μέχρι τώρα δεν ήταν πολύ ενεργός στα social media, κάτι που βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξει μετά τη μεγάλη του νίκη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο κόσμος τον υποστήριζε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον διαγωνισμό.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share