Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πού ξόδεψε τα χρήματα του επάθλου;

Έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της

3 Μαρτίου 2022 22:10
MasterChef - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πού ξόδεψε τα χρήματα του επάθλου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η νικήτρια του περσινού MasterChef μίλησε για τη ζωή της μετά το ριάλιτι μαγειρικής και απάντησε στο πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε.

«Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη έκανε το απόλυτο Spoiler για Masterchef - Αποκάλυψη για Μαργαρίτα (Vid)

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει φυλάξει στην άκρη το χρηματικό έπαθλο το οποίο μελλοντικά θα αξιοποιήσει για το όνειρό της.

«Το έπαθλο… απίστευτο. Το έχω κρατήσει καλά κρυμμένο, δεν το ακουμπάω και δεν το έχω πειράξει ακόμη. Αυτά τα χρήματα ήρθαν από τον ουρανό. Δεν ξέρω πως έγινε. Θα τα κρατήσω για το μέλλον μου και το όνειρό μου», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι ξόδεψε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που κέρδισε: «Άρχισα να πηγαίνω σε εστιατόρια που είναι λίγο πιο ακριβά και που παλαιότερα δεν μπορούσα να πάω».

Δείτε τη συνέντευξή της

Παίκτης του Masterchef εξόργισε κοινό και κριτές - «Διώξτε τον τώρα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Masterchef: Είναι πλέον ένα... κακόγουστο αστείο και η αποχώρηση του είναι μονόδρομος. Δείτε τι συνέβη στο ριάλιτι μαγειρικής και τα σχόλια στα social media!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share