Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 6: Το... κουλό περιστατικό με τον μονόκερο - ''Σκάλωσε'' ο Κουτσόπουλος! (video)

Τα λιγότερο καλά σχόλια άκουσαν ο Γιώργος, ο Βασίλης και ο Νίκος

15 Φεβρουαρίου 2022 23:27
MasterChef 6: Το... κουλό περιστατικό με τον μονόκερο - ''Σκάλωσε'' ο Κουτσόπουλος! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το τεστ δημιουργικότητας που είδαμε στο αποψινό (15/2) επεισόδιο του MasterChef 6, προέκυψαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι κριτές βρέθηκαν μπροστά στους παίκτες για την σημαντική στιγμή της απόφασης και της δοκιμής των πιάτων των επίδοξων σεφ.

Masterchef: Ποιος παίκτης αποχωρεί - ΣΟΚ για τους κριτές! (ΒΙΝΤΕΟ)

μαστερ-σεφ

Τα λιγότερο καλά σχόλια άκουσαν ο Γιώργος, ο Βασίλης και ο Νίκος, οι οποίοι διαγωνίστηκαν και ανταγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Στην δοκιμασία, όπως, μάλιστα, γνωρίζουμε από πέρσι, οι κριτές παρουσιάζουν το πιάτο το οποίο είναι προς αντιγραφή και οι παίκτες πρέπει να φέρουν εις πέρας την άψογη εκτέλεση του.

Τη στιγμή που οι παίκτες πλησίασαν για να δοκιμάσουν το πιάτο και να πάρουν μια γεύση από αυτό που πρέπει να προετοιμάσουν στην πολύ σημαντική μάχη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να μην παρατηρήσει μια σημαντική λεπτομέρεια πάνω στον Γιώργο. Ο λόγος για ένα στυλό μονόκερο, ο οποίος ανήκει στην συμπαίκτρια του Πόπη και το οποίο της ζήτησε καθώς του άρεσε.

Ο μονόκερος του Γιώργου στο MasterChef 6 που σχολιάστηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Τι είναι αυτό Γιώργο;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Είναι της Πόπης. Έχω έναν μονόκερο στην τσέπη, είναι μονόκερος στυλό. Μου το έδωσε η Πόπη για να κρατάω τις σημειώσεις. Είναι το αγαπημένο μου στυλό. Μου αρέσουν οι μονόκεροι», απάντησε ο Γιώργος γελώντας στον κριτή.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share