Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

MasterChef 6: «Είμαι σκληρός και τιμωρός» - Ο YouTuber με τα τρίδυμα αδέλφια που προκάλεσε αίσθηση

Μπήκε και... έφερε πανικό

11 Ιανουαρίου 2022 22:43
MasterChef 6: «Είμαι σκληρός και τιμωρός» - Ο YouTuber με τα τρίδυμα αδέλφια που προκάλεσε αίσθηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MasterChef 6 βρίσκεται κι αυτό σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας αρχίσει από τις οντισιόν κι εκεί συναντήσαμε τον Σταμάτη, έναν διαγωνιζόμενο... τιμωρό, όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του.

Όπως εξήγησε, πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μετά από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που έκανε η μητέρα του. Ο Σταμάτης έχει τρίδυμα αδέρφια και οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι, ενώ ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε περίσταση.

«Τη λατρεύω τη μαγειρική. Με εξιτάρει το MasterChef θέλω να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Είμαι σκληρός και τιμωρός. Δικάζω τους ανθρώπους που δεν έρχονται με τα νερά μου», είπε μεταξύ άλλων ο διαγωνιζόμενος, τη στιγμή που έχει ήδη βρεθεί η... νέα Μαργαρίτα.

Η πρώτη μάχη Survivor - MasterChef: Ποιος πρόγραμμα κέρδισε στη τηλεθέαση;

Κόντρα μεγατόνων ξεκίνησε στην prime time ζώνη της τηλεθέασης την Δευτέρα 10/1. Τo MasterChef έκανε επεισοδιακή πρεμιέρα την ώρα που στο Survivor 5 το ξεκατίνιασμα συνεχιζόταν...

Τα δυο πιο δυνατά - χρόνων - project της ελληνικής τηλεόρασης ήρθαν αντιμέτωπα για πρώτη φορά αυτή την σεζόν και το κοινό... διχάστηκε πραγματικά αλλά τα ποσοστά έστω και με... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share