Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MasterChef 6: Η ημερομηνία πρεμιέρας για το ριάλιτι μαγειρικής του Star - Πότε θα ξεκινήσει (Video)

Το τρέιλερ για το MasterChef ήρθε στο φως της δημοσιότητας

22 Δεκεμβρίου 2021 11:33
MasterChef 6: Η ημερομηνία πρεμιέρας για το ριάλιτι μαγειρικής του Star - Πότε θα ξεκινήσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τρέιλερ για το MasterChef 6 ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, με σκοπό η παραγωγή να έχει όσο γίνεται περισσότερο υλικό στα χέρια της στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Παράληλα, ξεχάστε όσα ξέρατε για το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς οι πληροφορίες για τον νέο κύκλο, αναφέρουν πως θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό.

Εξάλλου, το MasterChef είναι το «δυνατό χαρτί» του Star και καλείται για δεύτερη συνεχή χρονιά να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ιδιαίτερα μετά από τη χλιαρή υποδοχή που επιφύλαξε το κοινό στο «GNTM» και το «Dancing with the stars». Γι’ αυτό και ο προβληματισμός για την ημέρα πρεμιέρας του!

Για την ώρα οι υπεύθυνοι του καναλιού κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο πιθανή η τελική ημερομηνία για την πρεμιέρα του «MasterChef 6» είναι η 23η Ιανουαρίου του 2022.

Η ημερομηνία πρεμιέρας για το Masterchef

«Θέλω την υγεία μου!» - Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Ασημίνα του MasterChef

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι από τα κορίτσια που έχουν μείνει περισσότερο στη μνήμη των τηλεθεατών από τους 5 κύκλους του MasterChef που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Παράλληλα, η Νικολέτα Ταβουλάρη που τη γνωρίσαμε από το Master Chef μίλησε στο Love it για τη νέα της σχέση και την αδερφή της, την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε κουζίνες ξενοδοχείων και εστιατορίων, είναι σεφ σε βίγκαν μαγαζί και έχει βγει ελάχιστα στην τηλεόραση είτε για να μιλήσει είτε για να συμμετέχει σε κάποια εκπομπή.

Το πρωινό της Δευτέρας την είδαμε στο Happy Day, όπου αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που αφορά στην αναπνοή της. Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του 3ου MasterChef έκανε μια επέμβαση στη μύτη της, στο διάφραγμα, που δεν πήγε καλά και μετά από τρεις μήνες αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη. Ούτε αυτή είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Έτσι, ταλαιπωρείται πολύ, δυσκολεύεται να ανασάνει, την πιάνουν κρίσεις πανικού και σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά των γιατρών.

«Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα.

Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό.. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά», είπε χαρακτηριστικά.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share