Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παύλος Χάππιλος - MasterChef: Μας συστήνει τους γονείς του

Για πρώτη φορά!

16 Ιουλίου 2021 14:34
Παύλος Χάππιλος - MasterChef: Μας συστήνει τους γονείς του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Παύλος Χάππιλος να μην κέρδισε το φετινό MasterChef, αναμφίβολα όμως ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές. Οι εξομολογήσεις του για τη διαφορετικότητα στο ριάλιτι του Star συγκίνησαν τους τηλεθεατές, που τον λάτρεψαν και τον έκαναν viral παίκτη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χάππιλος δημοσίευσε φωτογραφία με τους δύο γονείς του και μας τους σύστησε για πρώτη φορά.
«Introducing… the Χάππιλοι! Είμαι πολύ τυχερός που οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί, ακόμα και όταν δεν τους ήθελα! Μπορεί να ξέρουν όλα τα κουμπιά μου, και πολλές φορές να τα πατάνε όλα μαζί λες και προσπαθούν να αλλάξουν κανάλι στο σκοτάδι, αλλά τους αγαπώ άπειρα!» έγραψε στη λεζάντα.

Η τρυφερή εξομολόγηση για την οικογένειά του

Ο Παύλος Χάππιλος έχει αναφέρει πότε οι γονείς του δέχτηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα.
«Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο οπότε ήρθαν οι γονείς μου […]
Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι gay. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι.
Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσαν και με φρόντιζαν πάρα πολύ. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι ok και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν”, εξομολογήθηκε ο Κύπριος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση του - Πώς γνώρισε την σύντροφό του

Συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά». Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ρωτήθηκε, «αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε να επιλέξει είτε να πάει στην πρεμιέρα της είτε να βρεθεί σε ένα ματς του Πανιωνίου, πού θα πήγαινε....», η ίδια αποκρίθηκε; «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός». Ωστόσο τολμηρός φαίνεται πώς είναι ο Κουτσόπουλος, ο οποίος μετά από την χυλόπιτα στον Ατζούν έκανε ελεύθερη πτώση.

Λίγα λόγια για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος 9 Νοεμβρίου 1982 είναι Έλληνας μάγειρας και επιχειρηματίας. Επιπλέον, διατηρεί ραδιοφωνικό σταθμό στο διαδίκτυο. Κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Όταν ήταν μικρός, δεν είχε σκεφτεί καθόλου να γίνει μάγειρας. Η συνάντηση που είχε με έναν φίλο του, ο οποίος εκείνη την περίοδο φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής, του έδωσε το κίνητρο ώστε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Τελικά, δεν ολοκλήρωσε την σχολή ποτέ. Η πρώτη του δουλειά ήταν στο εστιατόριο Semiramis που είχε ο Γιάννης Λουκάκος και ο οποίος είναι ο "μαγειρικός μπαμπάς" του, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει. Στην συνέχεια, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου δούλεψε σε εστιατόριο του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ. Όπως έχει δηλώσει, τα πράγματα εκεί ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν. Το πρώτο του αστέρι michellen το πήρε μαζί με τον Jerom Seres. Εργάστηκε και στο εστιατόριο Aleria. Σήμερα δουλεύει στο Feedέλ Urban Gastronomy.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share