Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

MasterChef 5 09/06: Οι καλύτερες στιγμές του τελικού - Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδου!

Σήκωσε το έπαθλο και πανηγύρισε η μισή Ελλάδα

10 Ιουνίου 2021 09:29
MasterChef 5 09/06: Οι καλύτερες στιγμές του τελικού - Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Τετάρτης 9/6 μονοπώλησε το ενδιαφέρον ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5! Μετά από τόσα πιάτα, τόσες δοκιμασίες, τόσα ξεμαλλιάσματα, επιτέλους... κάποιος πήρε τα 50.000 ευρώ και την μεγάλη δόξα!

Η μεγάλη βραδιά του τελικού στο MasterChef 5
Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκαν στην κουζίνα με τα κοστούμια τους και αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το τεράστιο παπιγιόν του πρώτου, το οποίο σύμφωνα με τους Twitterαδες έμοιαζε με «προπέλα».

Από την άλλη, η Ανούς, με το μακρύ της φόρεμα, έμοιαζε με «νύφη», δίπλα στα πεθερικά της, τους γονείς του Διονύση. Τις εντυπώσεις όλων έκλεψε ο Παύλος με το απίθανο στυλ του, ο οποίος επέλεξε πουκάμισο, κοστούμι, παπαγιόν και… βερμούδα! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν ξέχασε να φορέσει κάτι, όταν τον είδε, ωστόσο το Twitter τον αποθέωσε. «Παύλο μου έφυγες βιαστικά;», τον ρώτησε χαρακτηριστικά.

Ο Ιωάννης ντύθηκε «δημοτικός σύμβουλος» και η Μαρίνα έτοιμη για βάπτιση. Εξαιρετικά σχόλια και για τον «κούκλο Τζιοβάνι». Δείτε αναλυτικά τις καλύτερες στιγμές του τελικού του MasterChef 5 στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share