Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

MasterChef τελικός: Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης - Αναλυτικά τα βιογραφικά τους & όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους δύο φιναλίστ

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ!

9 Ιουνίου 2021 20:58
MasterChef τελικός: Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης - Αναλυτικά τα βιογραφικά τους & όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους δύο φιναλίστ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 έρχεται σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στο Star. To μαγευτικό ταξίδι του διαγωνισμού μαγειρικής φτάνει σήμερα στο τέλος του με φιναλίστ τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη και τον Διονύση Σαρακίνη. Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ;

MasterChef - Μαργαρίτα Νικολαΐδη : Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη φιναλίστ του μεγάλου τελικού

H 27χρονη Μαργαρίτα είναι αδιαμφησβήτητα η «γλωσσοκοπάνα» του φετινού MasterChef. H φιναλίστ έχει σίγουρα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες της, αλλά και με τα ευρηματικά πιάτα της. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η νικήτρια του φετινού Silver Award και των 10.000 ευρώ.

Έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική στο εξωτερικό, αλλά αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα προκειμένου να είναι με τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο, και να μπει στο MasterChef 5!

Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης φιναλιστ στο MasterChef

MasterChef - Διονύσης Σαρακίνης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Ο 28χρονος Διονύσης μπήκε στο MasterChef 5 με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλο πάθος για τη μαγειρική. Ο δεύτερος φιναλίστ του μεγάλου τελικού έχει μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα, ενώ έχει μαγειρέψει και για μεγάλους σεφ όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Μάλιστα, έχει δηλώσει πως η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο. Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες.

Σίγουρα έχει κερδίσει ήδη πολλά από το MasterChef, στο οποίο βρήκε και την αγάπη! Ο Διονύσης και η Ανούς ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι.

 

Ροή ειδήσεων

Share