Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα στον τελικό - Η Μαργαρίτα έσμιξε ξανά με τη μητέρα της

Μάνα και κόρη δεν είχαν ειδωθεί για πάνω από 3 ολόκληρα χρόνια!

8 Ιουνίου 2021 21:50
MasterChef 5: Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα στον τελικό - Η Μαργαρίτα έσμιξε ξανά με τη μητέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MasterChef φτάνει στο τέλος του και για τον 5ο κύκλο, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη, αφού οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης, είδαν αγαπημένα τους πρόσωπα, σε μια ιδιαίτερη έκπληξη, αν και πρέπει να σας πούμε πως γνωρίζουμε το μεγάλο νικητή.

Οι δύο φιναλίστ μπήκαν λοιπόν μέσα στην κουζίνα, με την τους τρεις κριτές να είναι άκρως γοητευτικοί με τα μαύρα κουστούμια τους. Μάλιστα, προκειμένου να ελαφρύνουν το αγχωτικό κλίμα, έκαναν και μερικά αστειάκια τύπου ότι... μοιάζουν σαν γαμπροί, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να ζητά να τους παντρέψει ο Διονύσης.

Αμέσως μετά, όμως, ήρθε η όμορφη έπληξη, η οποία φυσικά ήταν η επιστροφή σχεδόν όλων των παλιών διαγωνιζόμενων, με τους δύο φιναλίστ να είναι άκρως συγκινημένοι.

Ο Διονύσης και... η Ανούς που του ξαναπήρε τα μυαλά

Όταν οι πρώην συμπαίκτες τους λοιπόν εμφανίστηκαν ξαφνικά, οι δύο επίδοξοι σεφ ξέσπασαν σε δάκρυα και φωνές, με τον Διονύση φαίνεται να στρέφει όλη την προσοχή του στην αγαπημένη του.

Ο λόγος φυσικά για την Ανούς, η οποία από την στιγμή που αποχώρησε από το παιχνίδι, δεν έχει σταματήσει στιγμή να υποστηρίζει τον σύντροφο της.

Με το που την είδε ο Διονύσης λοιπόν, της είπε «Είσαι όμορφη» και εκείνη του έστειλε μια καρδούλα.

Αμέσως μετά, ο πρώτος σχολίασε την κάμερα: «Είναι πενάτη, είναι κουκλάρα και θα μαγειρέψουμε με όρεξη» με την ίδια αμέσως μετά να εξομολογείται: «Είναι περίεργο, δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Μου έλειψε, ανυπομονώ να βγούμε μαζί από εδώ μέσα. Ακόμα και τώρα δεν με αφήνετε να τον ζήσω».

Η συγκίνηση με τα συγγενικά πρόσωπα και οι μέρες που η Μαργαρίτα δεν είχε δει τη μητέρα της για 3 χρόνια

Μαργαρίτα και Διονύσης βιώνουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίες, μιας και βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Λίγο πριν την τέταρτη και κρίσιμη δοκιμασία, όλοι οι παλιοί συμπαίκτες των φιναλίστ μπήκαν μέσα στην κουζίνα, άκρως συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι.

Η έκπληξη όμως δεν σταμάτησε εκεί, μιας και εμφανίστηκαν τόσο οι γονείς του Διονύση, όσο και ο αρραβωνιαστικός και η μητέρα της Μαργαρίτας.

Φυσικά, και οι δυο ξέσπασαν αμέσως σε δάκρυα χαράς, μιας και μετά από τόσους μήνες ξαναέσμιξαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η μητέρα της Μαργαρίτας, μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν την είχε δει για τρία χρόνια και τρεις μήνες.

 

Ροή ειδήσεων

Share