Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Οι δύο φιναλίστ του τελικού

Στην τελική ευθεία για τα 50.000 ευρώ

31 Μαΐου 2021 20:57
MasterChef spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Οι δύο φιναλίστ του τελικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MasterChef 5 έχει μπει στην τελική ευθεία και τις επόμενες μέρες κρίνεται ο τίτλος και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Γνωρίζουμε, όμως, ποιος αποχωρεί απόψε (31/5) και ποιοι είναι το ζευγάρι του τελικού.

Μαρίνα και Διονύσης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο αλλά μόνος ένας θα καταφέρει να πάει και συναντήσει την Μαργαρίτα, με μια έκπληξη να περιμένει τους φιναλίστ.

MasterChef spoiler: Ο παίκτης που πάει τελικό

Μπορεί η Μαρίνα να είναι αυτή που προηγείται μέχρι στιγμής στον ημιτελικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως απόψε τα πράγματα θα αλλάξουν μιας και η Μαρίνα θα χάσει λίγο τη μπάλα και θα βρεθεί πίσω στο σκορ.

Κάπως έτσι, αυτός που θα εξασφαλίσει την πρόκριση δε θα είναι άλλος από τον Διονύση, ο οποίος θα στερήσει την ευκαιρία να δούμε δύο γυναίκες στον τελικό του αγαπημένου ριάλιτι.

Survivor spoiler: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει 3 εκατομμύρια στους κριτές του MasterChef!

Το STAR θέλει να αποδυναμώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί και έκανε μια απίστευτη πρόταση στους 3 κριτές του MasterChef 5. Ο τούρκος παραγωγός θέλει να τους πάρει στον ΣΚΑΙ με σκοπό να φτιάξει ένα εξίσου μεγάλο μαγειρικό παιχνίδι και να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η πρόταση της AcunMedya στους κριτές, αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share