Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Masterchef 5: Η ανακοίνωση των κριτών άφησε άφωνους τους παίκτες

Αλλαγή στον τρόπο της αποχώρησης

25 Μαΐου 2021 21:47
Masterchef 5: Η ανακοίνωση των κριτών άφησε άφωνους τους παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το MasterChef 5 έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού έμειναν μόνο 4 παίκτες και σε λίγες μέρες θα έχουμε την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Παράλληλα, διαβάστε τα πάντα για τον Παύλο Χάππιλο που αποχώρησε από το MasterChef 5.

Η τρίτη φάση του ημιτελικού ξεκίνησε και οι κριτές ανακοίνωσαν πως σήμερα δεν θα υπάρχει καμία αποχώρηση, ενώ μάλιστα θα αναδειχθεί ένας από τους δύο παίκτες που θα πάνε στον μεγάλο τελικό!

Απόψε, οι μαγειρικές μονομαχίες θα γίνουν σε ζευγάρια, με την Μαργαρίτα, ως νικήτρια του χθεσινού τεστ δημιουργικότητας, να είχε το πλεονέκτημα να διαμορφώσει τα δύο ζευγάρια. Έτσι, για αντίπαλο της διάλεξε τον Αλέξανδρο, με το άλλο ζευγάρι δηλαδή να είναι ο Διονύσης κι η Μαρίνα.

Οι δύο νικητές των δυο ζευγαριών θα μονομαχήσουν και αυτός που θα νικήσει περνάει απευθείας στον τελικό! Από την άλλη, οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν κι ένας από αυτούς θα αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση των κριτών

MasterChef trailer 25/05: Ώρα... τελικού για έναν από τους τέσσερις που έμειναν - Ποιοι δύο μένουν στο τέλος

Ώρα... τελικού ήρθε κατά κάποιο τρόπο για τη Μαργαρίτα, τη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Διονύση στο MasterChef, με τους τέσσερις να συνεχίζουν και τον έναν, στην επόμενη δοκιμασία, να περνά στον τελικό.

Τον πρώτο λόγο θα έχει η Μαργαρίτα η οποία θα ορίσει τα δυο ζευγάρια, αφού η μονομαχία θα γίνει ένας εναντίον ενός. Θα τα φτιάξει έτσι ώστε να βοηθήσει τον εαυτό της να κερδίσει μια θέση στον τελικό, μετά την αποχώρηση του πιο αγαπημένου παίκτη του διαγωνισμού;

Η αγωνία είναι μεγάλη, ενώ θα δούμε παίκτες να έχουν και άσους στο μανίκι τους. Ποιοι θα είναι νικητές και ποιοι οι χαμένοι; Ποιος θα καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στην επόμενη και τελική φάση;

 

Ροή ειδήσεων

Share