Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Πάτησε πόδι ο Παύλος - «Η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική»

Χαμός στην κουζίνα

20 Μαΐου 2021 22:04
MasterChef 5: Πάτησε πόδι ο Παύλος - «Η ψυχική μου υγεία είναι πιο σημαντική»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

MasterChef 5: Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο στη κουζίνα του reality μαγειρικής, καθώς ο Παύλος δεν ήθελε να είναι στην ίδια ομάδα με τον Διονύση.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές τους ανακοίνωσαν πώς πρέπει να χωριστούν σε ζευγάρια για να μαγειρέψουν και ο Παύλος έκανε τα πάντα για να μην πάει με τον Διονύση.

Ο Παύλος εξήγησε πώς δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Διονύση και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να μαγειρέψουν μαζί σε αυτή τη δοκιμασία. Από την άλλη, όμως, ούτε ο Ιωάννης ήθελε να μαγειρέψει με τον Διονύση παρά το γεγονός ότι είναι φίλοι. Παράλληλα, διαβάστε για την ανακοίνωση των κριτών που έκανε τους παίκτες να παγώσουν.

Δείτε στο video όλα όσα έγιναν:

Masterchef 5: Ενοχλημένος ο Παύλος με τον Διονύση - «Με έβαζε στο στόχαστρο»

Με την αξιολόγηση των δύο ομάδων ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με τους παίκτες να στέκονται αγχωμένοι μπροστά από τους κριτές.

Μπλε και Κόκκινοι κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία και λόγω της πίεσης, οι εντάσεις και οι μπηχτές δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Η κριτική επιτροπή λοιπόν ρωτώντας τους επίδοξος σεφ για το πως τα πήγαν μεταξύ τους, ο Παύλος στάθηκε στην συμπεριφορά του Διονύση, ο οποίος ήταν αρχηγός των Κόκκινων.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος τόνισε πως δεν έμενε καθόλου ευχαριστημένος με την αρχηγία του Διονύση, καθώς τον είχε βάλει στο στόχαστρο και συνεχώς του έκανε παρατηρήσεις, αντί να τον βοηθήσει.

Τα σχόλια του Παύλου για τον Διονύση

Διακεκριμένος σεφ ο πατέρας του Παύλου

Ο Παύλος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει ανά καιρούς από το MasterChef, τον διαγωνισμό μαγειρικής που έχει κατακτήσει μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο επίδοξος σεφ έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές για την πίεση που έχει δεχθεί στη ζωή του. Μάλιστα, επί του συγκεκριμένου θέματος τοποθετήθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

«Δεν ζήτησα από κανέναν να είναι από πάνω μου. Με έπιασε ο Ιωάννης και μετά η Μαρίνα και μου είπαν ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο πολύ αμφιλεγόμενοι αλλά εγώ τους πάω πολύ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους, μου αρέσει να τους δικαιολογώ.

Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους έχεις έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλεις να αλλάξουν. Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις, ή να καταλάβουν την οπτική σου και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω εγώ στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος εμφανώς συγκινημένος, και τα λόγια του αυτά καταχειροκροτήθηκαν από το Twitter.

 

Ροή ειδήσεων

Share