Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Διονύση και η «παγίδα» για τους ηττημένους

Τελευταία ομαδική δοκιμασία... με εκπλήξεις

17 Μαΐου 2021 21:33
MasterChef 5: Τα πλεονεκτήματα του Διονύση και η «παγίδα» για τους ηττημένους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ημέρα ομαδικής δοκιμασίας είναι η σημερινή (17/5) στο MasterChef, με τους παίκτες να συντάσσονται μπροστά στους κριτές και τον Διονύση να έχει δικά του πλεονεκτήματα στη δημιουργία των δύο ομάδων.

Ο εν λόγω παίκτης είχε νικήσει στο τεστ δημιουργικότητας, με τους κριτές να του ανακοινώνουν τι αβαντάζ θα είχε. Αυτά ήταν αρκετά... κλασικά, καθώς θα ήταν ο πρώτος αρχηγός, θα έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό, ενώ θα διάλεγε πρώτος συμπαίκτη, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς έχουν απομείνει επτά και η ομάδα του θα είχε τέσσερις παίκτες έναντι τριών της αντίπαλης.

MasterChef 5: Η «παγίδα» της ομαδικής δοκιμασίας

Οι κριτές, επίσης, τόνισαν πως πρόκειται για την τελευταία ομαδική δοκιμασία, μετά την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη, με τους ηττημένους να πηγαίνουν κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Διονύσης διάλεξε αντίπαλο αρχηγό τη Μαρίνα και συμπαίκτες τους Ιωάννη, Μαργαρίτα και Παύλο.

Για τη Μαρίνα, κάπως έτσι, θα διαγωνιστούν μαζί της οι Τζιοβάνι και Αλέξανδρος, με την πρώτη να έχει πρόβλημα στο πόδι της.

«Βούιξε» το ίντερνετ για το MasterChef - Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει (ΦΩΤΟ)

MasterChef: Το ριάλιτι μαγειρικής με τις αλλαγές στο πρόγραμμα προβολής του επιστρέφει πια στις οθόνες μας τη Δευτέρα αλλά το τρέιλερ άναψε φωτιές στο Twitter. Οι φανς του παιχνιδιού επιμένουν πως… αποκαλύφθηκε η επόμενη ηχηρή αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share