Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 5: Νικητές οι «Κόκκινοι» στην ομαδική δοκιμασία με έξαλλους πανηγυρισμούς

Το γλυκό τους άγγιξε την τελειότητα

10 Μαΐου 2021 23:06
MasterChef 5: Νικητές οι «Κόκκινοι» στην ομαδική δοκιμασία με έξαλλους πανηγυρισμούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 είδαμε τη βαθμολογία της ομαδικής δοκιμασίας που δυσκόλεψε αρκετά τους 9 διαγωνιζόμενους. Μετά την κριτική που έκαναν στα πιάτα, σε μια διαδικασία που είχε και «μπηχτές», οι τρεις κριτές με τη βαθμολογία τους ανακοίνωσαν και ποια είναι η ομάδα που πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Οι Κόκκινοι ξεχώρισαν με το γλυκό τους μιας και όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ένα πιάτο «εστιατορικό». Την ομάδα την είχε επιλέξει προσωπικά ο Αλέξανδρος ο οποίος είχε ορισμένα πλεονεκτήματα στην ομαδική μετά από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

MasterChef 5: Νίκη για τους «Κόκκινους» στην ομαδική δοκιμασία

Οι τρεις τους ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και αποχώρησαν προκειμένου να απολαύσουν το υπέροχο έπαθλο που τους είχε ετοιμάσει η παραγωγή, δηλαδή μία άκρως διασκεδαστική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το Samano και ύστερα δείπνο σε ένα κορυφαίο εστιατόριο.

Masterchef-Spoiler: Αυτή είναι η τελική 3άδα, μεγάλη έκπληξη - Πότε θα γίνει ο τελικός

Masterchef: Ο τελικός είναι πολύ κοντά, και πολλά φαίνεται πως θα αλλάξουν στο δημοφιλές reality μαγειρικής! Οι δοκιμασίες στα επόμενα επεισόδια θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, και οι παίκτες θα φτάσουν στα όριά τους. Ποιοι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share